A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

1 грудня –  Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

День, коли світова громадськість висловлюється на підтримку мільйонів людей в усьому світі, що живуть з ВІЛ/СНІД. Сьогодення вимагає особливої уваги до проблем ВІЛ/СНІД і не лише від медичних працівників, а й усього суспільства. Ми всі маємо бути взірцем з дотримання здорового способу життя, безпечної поведінки та виявляти толерантне ставлення до людей, яких, на жаль, хвороба захопила у свої тенета.

15:44 30.11.2018

Оголошення про участь у тренінгу-інтенсив «Школа проектного менеджменту»

Оголошення про участь у тренінгу-інтенсив «Школа проектного менеджменту»

4 грудня 2018 року за підтримки Миколаївської облдержадміністрації в приміщенні Української Академії Лідерства (м. Миколаїв, проспект Богоявленський, 319А) відбудеться освітній тренінг-інтенсив «Школа проектного менеджменту».

08:42 29.11.2018

До уваги  керівникам   СФГ!

До уваги керівникам СФГ!

     Доводимо до Вашого відома, що 29 листопада 2018 року  о  10.00 годинні за адресою м. Миколаїв, вул.Нікольська, 25  бізнес-центр  «Олександрівський»,  конференц-зал відбудеться круглий стіл  « Де, та як фермеру  отримати кошти  на новий  сезон».

13:15 27.11.2018

Пам'ять жертв Голодомору в Україні

Пам'ять жертв Голодомору в Україні

В Доманівській громаді відбулася свічкова хода пам’яті та траурний мітинг до 85-их роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні. Участики заходу зібралися біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору. На даному заході були присутні представники  влади, громадські активісти, молодь та небайдужі жителі.

15:26 26.11.2018

Відбулася двадцять шоста сесія.

Відбулася двадцять шоста сесія.

22 листопада 2018 року відбулася ХХVІ сесія Доманівської селищної ради першого скликання на якій було розглянуто ряд важливих питань про затвердження Договорів про передачу  Договорів  про передачу бюджетних коштів з бюджету Доманівської селищної ради до районного бюджету Доманівського району та передачу бюджетних коштів з бюджету Володимирівської, Козубівської, Зеленоярської сільської ради до бюджету Доманівської селищної ради на фінансування програми «Соціально-економічного розвитку Доманівської селищної ради на 2017-2020 роки» у 2018 році, поповнено статутний капітал комунального підприємства «Доманівське», внесено зміни до бюджету ради на 2018 рік, а також розглянуто земельні питання.

13:39 26.11.2018

Звернення селищного голови з нагоди Дня пам’яті жертв  Голодомору та політичних репресій

Звернення селищного голови з нагоди Дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій

Щороку наприкінці листопада ми схиляємо голови в скорботі, вшановуючи пам’ять загиблих від Голодомору. Жорстокі тридцяті роки минулого століття стали однією з найтрагічніших сторінок в історії України.

13:28 23.11.2018

21 листопада  в Доманівці біля Стіни Пам’яті загиблим учасникам АТО за участю представників влади та громадськості  відбувся мітинг приурочений до Дня Гідності та Свободи України.

21 листопада в Доманівці біля Стіни Пам’яті загиблим учасникам АТО за участю представників влади та громадськості відбувся мітинг приурочений до Дня Гідності та Свободи України.

День Гідності й Свободи було встановлено Указом Президента України Петра Порошенка, від 13 листопада 2014 року, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи й демократії, збереження та донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

15:49 22.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь