A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

  У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

12:11 25.03.2024

Повідомлення про оголошення конкурсу

Відповідно до Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні, Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Відділ соціального захисту та охорони здоров’я Доманівської селищної ради  ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на  заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

12:10 25.03.2024

Про надання посівного матеріалу

Доводимо до відома агровиробників, що Продовольча та сільськогосподарська організація Об'єднаних націй (ФАО) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України надасть насіння сої та соняшника  малим та середнім фермерським господарствам та сільгоспвиробникам, земельні угіддя яких становлять від 10 до 500 гектарів.

14:28 19.03.2024

ОГОЛОШЕННЯ

Центр надання адміністративних послуг Доманівської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад адміністратора, головного спеціаліста-бухгалтера

14:27 19.03.2024

З Днем українського добровольця!

Свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань. Днем українського добровольця визначено 14 березня.

09:05 14.03.2024

Зі святом 8 Березня!

Дорогі наші жінки! Найкращі в світі дружини, мами, мудрі бабусі, подруги, сестри, доньки! У жіноче свято хочеться побажати мирного неба над головою, перемоги, весняного сонця, позитивних емоцій, справжнього і реального щастя вам і вашим близьким.

08:14 08.03.2024

День вшанування пам’яті захисників Вознесенського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

22 лютого 2023 року депутатами районної ради восьмого скликання прийнято рішення про відзначення щороку 2 березня у Вознесенському районі Миколаївської області Дня вшанування пам’яті захисників Вознесенського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

12:31 02.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь