A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

Шановна дітвора Доманівської громади!

12:41 18.12.2018

Навчання депутатів

Навчання депутатів

У Миколаєві відбувся ІІІ-й етап навчань депутатів у рамках проекту "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»   Програми DOBRE.

15:37 17.12.2018

12 грудня 2018 року відбулися громадські слухання жителів сіл Царедарівка, Копані

12 грудня 2018 року відбулися громадські слухання жителів сіл Царедарівка, Копані

В приміщенні школи с.Царедарівка 12 грудня 2018 року за участі заступників  селищного голови Гулича Володимира, Власюка Віктора, секретаря ради Шульгіної Галини, виконуючого обов’язки старости Шевченко Жанни, начальника фінансового відділу Гусарової Лариси, начальника відділу освіти, молоді та спорту Тихолаз Олександри, виконуючого обов’язки начальника відділу земельних відносин Голумбйовської Тетяни відбулися громадські слухання жителів сіл Царедарівка, Копані об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради по обговоренню та формуванню Перспективного плану розвитку об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради на 2019-2021 роки. В обговоренні  взяли участь жителі Донченко Н., Козловська Т., Вєнц О., учасниками слухань підтримана пропозиція для включення її до плану - це здійснення капітального ремонту будівлі та приміщення сільського будинку культури с.Царедарівка, важливим питанням є вуличне освітлення с.Копані, с.Царедарівка.

13:51 13.12.2018

День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Ця дата була затверджена Указом Президента України 10 листопада 2006 року.

11:13 13.12.2018

Зустріч з директором Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування Валентином Бойко

Зустріч з директором Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування Валентином Бойко

12.12.2018 року в Доманівській сесійній залі відбулась зустріч з директором Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування Валентином Бойко,щодо реформи децентралізації в Україні з подальшими планами на майбутнє. На зустріч були запрошені депутати та працівники Доманівської селищної ради.

11:01 13.12.2018

ДОМАНІВСЬКА  ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА  СПОРТИВНА ШКОЛА

ДОМАНІВСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА

У 2018-19 навчальному році по всій країні  Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України та Федерацією гандболу України, в рамках дитячого спорту, започатковано змагання чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед учнів різних вікових категорій . Вперше, чемпіонат України проводитиметься у чотири етапи.  

10:18 13.12.2018

Зустріч з письменницею Ангеліною Кріхелі в Доманівській публічній бібліотеці

Зустріч з письменницею Ангеліною Кріхелі в Доманівській публічній бібліотеці

12.12.2018року письменниця Ангеліна Кріхелі зі своїм новорічним благодійним туром, завітала в Доманівську публічну бібліотеку, щоб поспілкуватись з юними читачами. зустріч з письменницею відбулася в Доманівській ЗОШ№2. Учні 4-х класів , мали змогу детальніше ознайомитися з творчістю письменниці. Ангеліна Крихелі є автором таких дитячих книг: "Спасти Кощея", "Королевство Диабетия" та ін. Учасники заходу із задоволенням спілкувалися з письменницею.В ході діалогу, діти отримували відповіді на свої запитання, а на завершення творчої зустрічі, мали змогу отримати автографа та сфотографуватися. Зустріч залишила в серцях дітей світлі враження та приємні спогади. Дякуємо Ангеліні та її літературному агенту Юрію Миколайовичу за приємні враження від зустрічі.

14:02 12.12.2018

Проведення заходу в рамках просвітницької роботи з метою профілактики булінгу серед школярів

Проведення заходу в рамках просвітницької роботи з метою профілактики булінгу серед школярів

10 грудня, в рамках просвітницької роботи у Доманівському НВК «Доманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 –Центр дитячої та юнацької творчості» з метою профілактики булінгу серед школярів, провідним спеціалістом Доманівської селищної ради Андрєєвою О.А. проведено захід з попередження проявів булінгу на тему: «Булінг в школі: визначення ,види, причини, наслідки та подолання негативного явища».

13:57 12.12.2018

Повідомлення

Повідомлення

В зв’язку з ремонтними роботами буде припинення постачання електроенергії з 8-00 до 17-00

10:09 12.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь