A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці визволення Доманівщини від окупантів

Дата: 28.03.2019 15:32
Кількість переглядів: 956

      Щороку ми згадуємо про славетні сторінки історії нашого краю, вшановуємо світлу пам'ять про полеглих солдатів, матросів, партизанів, підпільників та жителів нашого краю. Так, 28 березня виповнилось 75 років з дня визволення доманівського краю від фашистських окупантів. За щастя визволення ми завдячуємо їм, славним воїнам-визволителям, полеглим і живим. Низький їм уклін і вічна пам’ять!

З нагоди 75-ї річниці визволення Доманівщини від окупантів у Доманівці, біля  Меморіального комплексу "Братська могила", відбувся урочистий мітинг за участю ветеранів війни, представників трудових колективів, громадськості, учнів загальноосвітніх шкіл громади.

Сердечно вітаючи земляків із цією знаменною подією, голова Доманівської районної державної адміністрації Євгеній Осадчук, голова Доманівської районної ради Тарас Кушнір, секретар селищної ради Галина Шульгіна запевнили, що нинішні і майбутні покоління доманівців завжди пам’ятатимуть безсмертний подвиг воїнів-визволителів, які принесли на нашу землю мир і свободу.

На мітингу також виступив член президії ради Доманівської районної організації ветеранів України  Олександр Воєводін.

Голова Доманівської районної державної адміністрації Євгеній Осадчук та голова Доманівської районної ради Тарас Кушнір, вручили пам’ятний знак до 75-річчя звільнення Миколаївщини від нацистських окупантів, ветеранам Великої Вітчизняної війни Дудару А.Т. і Кіпоруку П.С. та від Доманівської селищної ради ветерани отримали продуктові набори.

Понад п’ятсот бійців і командирів віддали за визволення нашої території від фашистських окупантів найдорожче – своє життя.

Хвилиною мовчання вшанували присутні їх світлу пам’ять.

Для присутніх прозвучали пісні на воєнну тематику у виконанні працівників культури району Ігоря Коршенка та Віри Бондаренко.

Сьогодні делегація з  нашого  району  приймає  естафету «Слава визволителям України»,  присвяченої   75-річчю визволення України від фашистських загарбників символом якої є альбом і вимпел від Миколаївського району, яка 29 березня буде передана Врадіївському району.

На завершення учасники мітингу поклали квіти до підніжжя Стели полеглим радянським воїнам як вияв безмежної поваги і вдячності за їх безсмертний подвиг в боях за честь, свободу і незалежність нашої Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь