Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ про початок прийняття заяв від кандидатів, для участі  у відборі до складу  Молодіжної ради при Доманівській селищній раді

ОГОЛОШЕННЯ про початок прийняття заяв від кандидатів, для участі у відборі до складу Молодіжної ради при Доманівській селищній раді

Документи приймаються ініціативною групою з підготовки та проведення установчих зборів по формуванню Молодіжної ради при Доманівській селищній раді з 18 жовтня 2024 року по 18 листопада 2024 року включно, з 08.00 год. до 16.00 год. (крім вихідних днів) за адресою: Україна, 56401, Миколаївська область, Вознесенський район, селище Доманівка, вул. Центральна, 48 (другий поверх)

14:18 21.10.2024

Проведено робочу зустріч щодо будівництва житлових будиночків

Проведено робочу зустріч щодо будівництва житлових будиночків

   Доманівською селищною радою 04.06.2024 року  підписано Меморандум про співпрацю з «Фондом Відбудови України», який фінансується урядом Королівства Данії. Проєктом передбачено будівництво  шести  одноквартирних житлових будинків садибного типу, для проживання, внутрішньо переміщених осіб, які втратили житло або пошкоджене житло.

10:29 14.10.2024

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Сьогодні відбулась зустріч з представниками МОМ ООН стосовно завершення ремонту Доманівської амбулаторії  загальної практики сімейної медицини та холу поліклінічного відділу Доманівської багатопрофільної лікарні. Оголошено тендер  на визначення підрядника на виконання ремонтних робіт.

16:23 26.09.2024

Якщо власник авто в розшуку,  перереєстрація транспортного засобу неможлива – сервісні центри МВС

Якщо власник авто в розшуку, перереєстрація транспортного засобу неможлива – сервісні центри МВС

До сервісного центру МВС Миколаєва звернулася  мешканка Херсону для перереєстрації автомобіля KIA RIO за договором купівлі продажу що оформлений суб’єктом господарювання.

14:29 24.09.2024

Яка відповідальність загрожує за підпал трави

Яка відповідальність загрожує за підпал трави

Восени починається сезон паління сухостою, листя та інших бур’янів. Але за такі дії в Україні передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. В яких випадках можна відбутись штрафом, а коли вам загрожує обмеження чи позбавлення волі — роз’яснюють юристи системи безоплатної правничої допомоги.

14:08 24.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь