A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Святкування Дня села Олександродар

Святкування Дня села Олександродар

Доманівська об’єднана територіальна громада 21 листопада 2018 року запрошує мешканців та гостей громади на святкування Дня села Олександродар.

15:02 19.11.2018

Урочистий мітинг з нагоди святкування Дня Гідності та Свободи

Урочистий мітинг з нагоди святкування Дня Гідності та Свободи

З нагоди гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження в державі демократичних цінностей                       21 листопада 2018 року о 11.00 год. біля Стіни Пам’яті смт Доманівка відбудеться урочистий мітинг з нагоди святкування Дня Гідності та Свободи.

14:55 19.11.2018

Шановні доманівці!

Шановні доманівці!

21 листопада ми разом з усією країною відзначатимемо день Гідності та Свободи, який увібрав у себе доленосні події новітньої історії України 2004 та 2013 років – Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці дві революції дали старт формуванню нового загону Героїв, підняттю патріотичної свідомості, скинули кайдани поневолення та покори злочинному режиму, відкрили можливість жити в новій демократичній державі.

13:51 19.11.2018

Ремонт вуличного освітлення в селі Петропавлівка

Ремонт вуличного освітлення в селі Петропавлівка

Триває реалізація проектів по капітальному ремонту зовнішнього вуличного освітлення в селі Петропавлівка Доманівської об’єднаної територіальної громади за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Протягом жовтня-листопада цього року в Петропавлівці реалізовано 6 із 8 запланованих проектів. Незабаром буде здійснено підключення даних об’єктів до системи електропостачання.

09:33 19.11.2018

Дотація за молодняк ВРХ

Дотація за молодняк ВРХ

На виконання пункту 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 (із змінами) (далі – Порядок) для отримання спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняку великої рогатої худоби по Доманівській ОТГ станом на 01 вересня 2018 року прийняли участь у програмі – 51 фізична особа, нараховано дотації – 57,0 тис. грн. на 120 голів молодняку ВРХ.

09:57 16.11.2018

16 листопада 2018 року відбудеться засідання постійної комісії Доманівської селищної ради з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та управління комунальної власності

16 листопада 2018 року відбудеться засідання постійної комісії Доманівської селищної ради з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та управління комунальної власності

Доманівська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради, старост та населення про те, що 16 листопада 2018 року  10.00. в кабінеті селищного голови відбудеться засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та управління комунальної власності. На засіданні  буде розглянуто клопотання керівників закладів та установ та проект рішення «Про проект бюджету Доманівської селищної ради на 2019 рік», інші питання.

15:55 14.11.2018

Доманівська селищна рада оголошує збір зауважень і пропозицій громадськості щодо «Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки схеми планування території смт. Доманівка  Доманівської селищної ради Миколаївської області»

Доманівська селищна рада оголошує збір зауважень і пропозицій громадськості щодо «Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки схеми планування території смт. Доманівка Доманівської селищної ради Миколаївської області»

Відповідно до п.5,п.6 ст.10 Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку", Доманівська селищна рада оголошує збір зауважень і пропозицій громадськості щодо "Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки схеми планування території смт. Доманівка Доманівської селищної ради Миколаївської області".  Ознайомитись з текстом заяви можливо за посиланням:

09:11 13.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь