A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

«Матусені  мрії» під таким гаслом 5 – 7 березня пройшли  свята в Доманівському ДНЗ №2 «Сонечко»

«Матусені мрії» під таким гаслом 5 – 7 березня пройшли свята в Доманівському ДНЗ №2 «Сонечко»

Березень — перший місяць вес­ни. Навесні народжується все  пре­красне.    З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У  березні ми відзначаємо свято на­ших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Дзвінкі краплин­ки, перші квіти, зігріті першими со­нячними променями – це весна. Ра­зом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день  - це свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої  половини людства. Од­ним словом — свято жінок!

14:59 12.03.2019

«Зимоньку проводжаємо, весноньку стрічаємо» – під таким гаслом 4 березня  пройшло цікаве святкування Масляної в  Доманівському дошкільному навчальному закладі №2.

«Зимоньку проводжаємо, весноньку стрічаємо» – під таким гаслом 4 березня пройшло цікаве святкування Масляної в Доманівському дошкільному навчальному закладі №2.

Як відомо, це свято символізує перемогу світла та тепла над темрявою та холодом.  На святі Масляної було весело та гамірно: зустріч Зими з Весною супроводжувалася змаганнями, іграми, конкурсами, піснями . Головними гостями свята були: Масляна, Весна, Зима, Скоромохи. А оскільки Масляна приходить не з пустими руками, а з млинцями масляними, то під веселу українську народну музику господиня Масляна пригостила всіх учасників святкування млинцями.  Цікаво організований захід познайомив наших вихованців із традиціями слов’янських народів, викликав багато позитивних емоцій, посприяв зміцненню єдності та добрих традицій колектив

14:57 12.03.2019

УВАГА! Програма «U-LEAD з Європою» шукає експертів!

УВАГА! Програма «U-LEAD з Європою» шукає експертів!

Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», шукає експертів з децентралізації, місцевих фінансів, муніципальних послуг та юридичних питань!

09:25 12.03.2019

Припинення водопостачання

Припинення водопостачання

У зв'язку з ремонтими роботами електропостачання, буде припинено подача води до усунення пошкоджень по вул. Механізаторів, вул.Пастера, вул.Лихого.

16:26 11.03.2019

18 березня 2019 року о 12:00 в сесійній залі Доманівської селищної ради відбудеться зустріч з представниками проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES).

18 березня 2019 року о 12:00 в сесійній залі Доманівської селищної ради відбудеться зустріч з представниками проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES).

Покращення рівня енергоефективності в різних секторах української економіки є головним пріоритетом України. Житлово-комунальний сектор здійснює безпосередній вплив на якість умов життя мільйонів українців, але при цьому характеризується низькою сталістю через високий рівень споживання енергії та тепла, зношену інфраструктуру та обладнання для опалення, значні витрати газу та застарілий житловий сектор. Європейський Cоюз реалізовує Програму підтримки енергоефективності для України (EE4U), що має на меті сприяти підвищенню енергоефективності житлового сектору в Україні та скороченню викидів парникових газів. У цьому контексті ЄС спільно з урядом Німеччини підтримує Фонд енергоефективності України, створений Урядом України, який надаватиме технічну та фінансову підтримку на термомодернізацію багатоквартирних будинків на всій території України з метою підвищення енергоефективності. Такі заходи сприятимуть позитивним змінам у споживанні енергії, а також підсилять енергетичну незалежність країни. ПРООН надаватиме технічну допомогу шляхом впровадження проекту, який триватиме з 1 жовтня 2018 року до 30 вересня 2020 року.

11:33 11.03.2019

Святкування Масляної в селі Олександродар

Святкування Масляної в селі Олександродар

Масляна - стародавнє, багатьма улюблене свято, коли зима поступається місцем весні. У давнину більшість обрядів на Масляну дотримувалися для того, щоб допомогти весні здолати підступну зиму. Саме тому організовувалися масові народні гуляння.

09:52 11.03.2019

Семінар-практикум вихователів ЗДО

Семінар-практикум вихователів ЗДО

Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради 05 березня 2019 року на базі Доманівського закладу дошкільної освіти №3 проведено семінар -  практикум вихователів з проблеми «Патріотичне виховання в закладах дошкільної освіти».

16:23 06.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь