A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

І знову ПЕРЕМОГА НАША!!!

І знову ПЕРЕМОГА НАША!!!

          14 березня 2019 року  у спортивному залі Доманівського НВК у рамках XVIII обласних Спортивних ігор  серед закладів загальної середньої освіти,  відповідно до Календаря спортивно-масових заходів Миколаївського обласного Комітету  фізичної культури та спорту відбулися зональні змагання з баскетболу (дівчата) серед команд  Доманівської ОТГ, Мостівської ОТГ та Веселинівської ОТГ.

13:56 15.03.2019

Проведено методичний актив

Проведено методичний актив

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради 14 березня 2019 року на базі Доманівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 проведено методичний актив учителів зарубіжної літератури та російської мови з проблеми «Актуальні питання вивчення зарубіжної літератури та російської мови: стан, проблеми та перспективи».

14:19 14.03.2019

Надання фізичним особам дотації за молодняк ВРХ у 2019 році

Надання фізичним особам дотації за молодняк ВРХ у 2019 році

Доманівська селищна рада повідомляє жителів громади про те, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року № 107 «Про Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва», з внесеними змінами від 30 січня 2019 року № 110, надається дотація населенню за вирощений молодняк великої рогатої худоби.

16:48 13.03.2019

Результати конкурсу Моя школа 2019

Результати конкурсу Моя школа 2019

Конкурсний відбір проектів від сільських шкіл проходив у 2 –етапи. На першому етапі, підчас зустрічі були відібрані базові проекти  за результатами колективного голосування – вони виділені жовтим кольором. Другий етап проводився шляхом он-лайн голосування – учасники зустрічі, які залишились до кінця отримали право брати участь у голосуванні (всього до он-лайн голосування було залучено 18 представників  шкіл – результати ми отримали від 11). Зведена таблиця з результатами голосування додається. За результатами голосування були відібрані проекти виділені синім кольором в табличці. І СИНІ І ЖОВТІ проекти вважаються переможцями відбору

14:52 13.03.2019

Навчальна нарада

Навчальна нарада

13 березня в малій залі засідань відбулася навчальна нарада з  консультантами Анастасією Сербіною та Ольгою Лебединською програми DOBRE з метою проведення всебічного аналізу системи управління  активами ОТГ по виявленню проблемних питань.

14:43 13.03.2019

Змагання з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти об’єднаних територіальних громад

Змагання з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти об’єднаних територіальних громад

      Баскетбол – один із найпопулярніших ігрових видів спорту як у світі, так і у нашій країні. Заняття баскетболом допомагають формувати наполегливість, сміливість, рішучість, чесність, упевненість у собі, почуття колективізму. Особливо популярний баскетбол серед учнівської молоді.

11:19 13.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь