Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

ДОМАНІВСЬКА  ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА  СПОРТИВНА ШКОЛА

ДОМАНІВСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА

З 2 по 4 травня 2019 року,   Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України та Федерацією гандболу України, в рамках дитячого спорту, проводився  ІV тур фінальної частини чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2005 року народження сезону 2018-2019 роки.

15:20 06.05.2019

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

Виконавчий комітет Доманівської селищної ради повідомляє бджолярів про те, що з 30.04.2019 року розпочато обробіток сільськогосподарських культур засобами захисту від шкідливих організмів  на території Доманівської селищної ради.

14:07 06.05.2019

Увага Оголошення!

Увага Оголошення!

5 травня 2019 року в Поминальну неділю з 07.00 до 12.00 буде здійснюватися підвіз відвідувачів кладовища за маршрутом: ринок – кладовище смт Доманівка.

15:56 03.05.2019

З Днем села!

З Днем села!

Дорогі жителі села Копані! День села – особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. Тож нехай це свято принесе вам та вашим родинам щастя, добробут та злагоду. Міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру вам та вашим близьким. Нехай живе ваше рідне село Копані, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.  Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожній вулиці села, у кожному домі, у кожній родині. Хай доля ласкавою буде у вас, дарує щасливі літа, здоров’я міцного, чистого неба і просто людського тепла.

13:52 03.05.2019

Результати дослідження громадської думки щодо якості послуги з вуличного освітлення на території Доманівської ОТГ

Результати дослідження громадської думки щодо якості послуги з вуличного освітлення на території Доманівської ОТГ

В даній статті проаналізовано дані опитування населення громади, з тим щоб визначити якість надання послуги з вуличного освітлення на території громади. Дослідження виконано в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

09:32 03.05.2019

Перше засідання з розробки Плану удосконалення  послуги «Водопостачання»

Перше засідання з розробки Плану удосконалення послуги «Водопостачання»

Робочою групою Доманівської селищної ради, згідно до затвердженого графіку, проведено перше засідання з розробки Плану удосконалення другої пріоритетної послуги з водопостачання на території Доманівської громади, який планується розробити в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

09:39 02.05.2019

ГАНДБОЛЬНИЙ ТУРНІР «ЗУСТРІЧ ПОКОЛІНЬ»

ГАНДБОЛЬНИЙ ТУРНІР «ЗУСТРІЧ ПОКОЛІНЬ»

Уже не перший рік Доманівська дитячо-юнацька спортивна школа гостинно відчиняє двері для своїх вихованців, гандболістів різних поколінь. Так, 28 квітня, на спортивному майданчику спортивної школи відбувся традиційний гандбольний турнір «Зустріч поколінь», присвячений Дню Перемоги.

09:19 02.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь