A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас для учителів біології

Майстер-клас для учителів біології

Останнім часом відзначається спад інтересу учнів до вивчення природничо-наукових дисциплін. Адже саме вони дають знання про Землю як про природне тіло, формують правильне сприйняття навколишнього світу. Тому вся робота вчителя спрямована на такі форми і методи навчання біології, які орієнтовані на краще засвоєння учнями навчального матеріалу, підвищення якості вмінь і навичок, реалізацію на практиці принципів педагогіки співробітництва, на формування творчої особистості, яка здатна самостійно осмислювати і аналізувати процеси та явища всесвіту шляхом активізації пам’яті, уяви, фантазії, на розвиток швидкості та гнучкості мислення, оригінальності, допитливості, точності, сміливості як основних ознак творчих здібностей учнів.

14:34 06.03.2019

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Під час засідання виконавчого комітету Доманівської селищної ради, яке відбулося 05 березня 2019 року під головуванням секретаря Доманівської селищної ради Шульгіної Г.В, члени виконавчого комітету розглянули ряд питань що стосуються безпосередньо життєдіяльності громади.

11:51 06.03.2019

Змагання з баскетболу

Змагання з баскетболу

У спортивній залі Доманівського НВК «Доманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 – Центр дитячої та юнацької творчості», з метою підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я школярів, залучення їх до занять фізичною культурою та спортом, як складової частини загальнолюдської культури, формування основ здорового способу життя, відповідно до Календаря спортивно-масових  заходів ХVІІІ обласних Спортивних ігор пройшов І етап змагань з баскетболу серед учнів 9-11 класів, 28 лютого 2019 року -  серед команд юнаків та 04 березня 2019 року – серед команд дівчат,

08:38 06.03.2019

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ, ЯКЕ УТРИМУЄ ТЕЛЯТ!

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ, ЯКЕ УТРИМУЄ ТЕЛЯТ!

Згідно постанови КМУ № 107 продовжується сільськими радами приймання  від  фізичних осіб, які мають  право  на отримання  дотації за ідентифікований молодняк великої рогатої худоби,   копій документів до 01 травня, до 1 вересня, до 1 грудня:

08:32 06.03.2019

Засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області

Засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області

Представники Доманівської ОТГ взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Миколаївської області за участі Президента України Петра Порошенка, яка відбулася 4 березня в Миколаївському обласному будинку культури.

14:15 05.03.2019

Конкурс сучасного танцю «Сучасні ритми»

Конкурс сучасного танцю «Сучасні ритми»

З метою популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвиток їх творчих здібностей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті, 01 березня 2019 року на базі Доманівського Будинку дитячої творчості відділом освіти, молоді та спорту Доманівської селищної ради проведено І етап обласного фестивалю-конкурсу сучасного танцю «Сучасні ритми».

10:30 04.03.2019

Навчально-ознайомчий візит до Новоукраїнської ОТГ (Кіровоградська область)

Навчально-ознайомчий візит до Новоукраїнської ОТГ (Кіровоградська область)

27-28 лютого 2019 року за підтримки Програми DOBRE представники Доманівської ОТГ взяли участь в навчально-ознайомчому візиті «Оптимізації мережі шкіл. Створення опорних шкіл. Підвезення. Комунікація з батьками, вчителями, директорами шкіл, депутатами», який відбувся в Новоукраїнській ОТГ (Кіровоградська область). 

14:19 01.03.2019

Проведено методичний актив

Проведено методичний актив

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради на базі Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 у приміщенні шкільної медіатеки  28 лютого 2019 року проведено методичний актив заступників директорів з навчально-виховної роботи.

14:16 28.02.2019

До відома осіб з інвалідністю, а також осіб, які не здатні самостійно пересуватися, про механізм реалізації їх виборчих прав

До відома осіб з інвалідністю, а також осіб, які не здатні самостійно пересуватися, про механізм реалізації їх виборчих прав

Законом України «Про вибори Президента України» (далі – Закон) чергові вибори Президента України, день голосування яких має відбутися 31 березня 2019 року, передбачено порядок організації голосування виборців за місцем перебування.

16:22 27.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь