A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Оголошення!

Оголошення!

Виконавчий комітет Доманівської селищної ради інформує потенційно зацікавлених  громадян щодо початку конкурсного відбору учасників й учасниць на Другу Школу тренерів. Оголошення розміщено на сайті http://socioprostir.org.ua/ua/novini/1326-treninhovyi-kurs-shkola-treneriv-ta-trenerok. Детальну інформацію про Школу тренерів та тренерок  і  умови відбору в приєднаному файлі. Анонс також є на сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/newgeneration.kherson/. 

14:54 10.01.2020

Новорічне свято в селі Зброшкове

Новорічне свято в селі Зброшкове

   26 грудня в селі Зброшкове  ялинка засяяла яскравими вогнями та запросила всіх жителів села на новорічний святковий концерт, який розпочався з привітання секретаря селищної ради Галини Шульгіної та  депутата селищної ради Миколи Капіноса, які побажали перш за все міцного здоров’я, мирного неба, згуртованості, натхнення та життєвих гараздів! Новорічний концерт для мешканців села відбувся в теплому сільському клубі (завідувач Любов Гриценко) святкове дійство підготували юні артисти Доманівської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів під керівництвом педагогів Людмили Блідар та Жанни Миронюк. Для дітей було організовано хороводи, цікаві конкурси та розваги. Глядачі отримали незабутні враження та аплодували бурхливими оплесками.

14:45 26.12.2019

Шановні жителі громади !

Шановні жителі громади !

З метою захисту прав дітей, попередження нещасних випадків, прохання звертатися до Доманівської селищної ради в разі виявлення неблагонадійних сімей та сімей, які ведуть неналежний спосіб життя, які нещодавно переїхали, винаймають житло.

08:14 23.12.2019

Продовжуються роботи з виконання проектів що реалізуються спільно з програмою DOBRE на території громади

Продовжуються роботи з виконання проектів що реалізуються спільно з програмою DOBRE на території громади

Виконавчим комітетом Доманівської селищної ради продовжуються роботи з виконання проектів що реалізуються спільно з програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

14:55 21.12.2019

Відкриття новорічної ялинки у Доманівці

Відкриття новорічної ялинки у Доманівці

Новий рік це справжнє свято – свято яскравих посмішок, радісних дітей, гарного настрою, свято сюрпризів та неперевершених чудес. І дива сьогодні сталися на дитячому майданчику селища Доманівка – засяяли вогні новорічної ялинки.

15:14 20.12.2019

День Святого Миколая у "Сонечку"Доманівському ЗДО №2 Через поле, через гай  йде до діток Миколай. У білесенькій торбинці він усім несе гостинці. То ж бринить від щастя край — тут ступає Миколай

День Святого Миколая у "Сонечку"Доманівському ЗДО №2 Через поле, через гай йде до діток Миколай. У білесенькій торбинці він усім несе гостинці. То ж бринить від щастя край — тут ступає Миколай

19 грудня в садочку пройшло свято, присвячене Дню Святого Миколая - покровителя всіх мандрівників і дітей. За народними повір’ями, саме в цей день Святий Миколай щороку ходить по домівкам та обдаровує кожну дитину. Якщо ж в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає.

15:00 20.12.2019

Корекційна робота логопеда Доманівського ЗДО №2

Корекційна робота логопеда Доманівського ЗДО №2

  17 грудня на базі Доманівського ЗДО №2 відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для  вихователів та батьків з проблеми «Корекційна робота логопеда та вихователя у подоланні мовних вад дітей дошкільного віку».

14:07 17.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь