A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято «Святого Миколая» в Доманівському ДНЗ №2

Дата: 18.12.2020 13:56
Кількість переглядів: 977

Фото без описуЗима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая.  Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Ще здавна існувало повір’я: якщо в ніч на Св. Миколая загадати бажання, але воно обов’язково повинно бути добрим та благочестивим, то святий його обов’язково виконає. Діти, в свою чергу, можуть написати листа Святому Миколаю з побажаннями, щодо свого подарунка. Після чого, всім залишається тільки вірити та чекати, а тим часом вітати своїх рідних та близьких з цим чудовим святом.

Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками.

Малюки  завжди з нетерпінням очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, – навіть різки.

Така казка 18 грудня завітала і в наш Доманівський ДНЗ №2 . Всі вихованці  дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгожданий момент. У святково прибраній залі із прикрашеною новорічною ялинкою на свято до дітей завітав головний герой -  Святий Миколай. Оскільки всі дітки протягом року були слухняними та ще й підготували для нього чудове свято, він вручив їм солодкі подарунки .  Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися. Коли малята отримували подарунки,  їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостем та запросили на наступний рік.

 Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали  всі присутні на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців на довгий час.

Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь