A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Послуги, які надаються в ЦНАП та на віддалених робочих місцях

Послуги, які надаються в ЦНАП та на віддалених робочих місцях

   З  березня 2020 року послуги Пенсійного фонду України можна отримати у відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Доманівської селищної ради. На робочому  місці  в приміщенні ЦНАПу надаватимуть повний спектр послуг та консультації з питань пенсійного забезпечення фахівці Веселинівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Пенсійного фонду України Миколаївської області.

10:50 03.03.2020

Новітній ЦНАП у Доманівській ОТГ – впевнений крок до нового життя.

Новітній ЦНАП у Доманівській ОТГ – впевнений крок до нового життя.

   Щоб наблизити послуги для мешканців громади, яка має чималу площу у 225 км кв, в Доманівській громаді ще в далекому 2016 році задумалися про створення ЦНАП, проте реальні процеси стартували з моменту, коли програмою «U-LEAD з Європою» оголошено конкурс в 2017 році в ІІІ раунди по впровадженню напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення. Завдяки участі у ІІ раунді з відбору учасників Доманівська селищна рада отримала підтримку у створенні та модернізації на території громади належного Центру надання адміністративних послуг

15:50 02.03.2020

ПРО ПРОБАЦІЮ

ПРО ПРОБАЦІЮ

   5 лютого 2015 року Верховною радою України був прийнятий Закон України “Про пробацію”. На виконання даного Закону у 2017 році, шляхом реформування кримінально-виконавчої інспекції, було створено єдину Державну установу “Центр пробації” з підпорядкуванням їй уповноважених органів з питань пробації, удосконалено організаційну структуру, механізм використання фінансових, матеріальних та технічних умов функціонування органів пробації для ефективного використання  поставлених завдань.

08:54 27.02.2020

Змагання з волейболу серед школярів

Змагання з волейболу серед школярів

  У рамках проведення Спартакіади учнів 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Доманівської селищної ради у 2019/2020 навчальному році    20 лютого 2020 року на базі Доманівського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів № 1 було проведено змагання  з волейболу (юнаки). У змаганнях  взяли участь 5 команд, а саме: Доманівського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів № 1, Царедарівської філії Доманівського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів № 1, Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Козубівської філії Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Зеленоярської філії Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

16:25 20.02.2020

Порядок надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Миколаївської області на обстеження та лікування важкохворих дітей

Порядок надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Миколаївської області на обстеження та лікування важкохворих дітей

Одноразова адресна грошова допомога жителям Миколаївської області на обстеження та лікування дітей (далі - допомога) надається один раз на рік на одну дитину за наявності коштів у межах виділених асигнувань з обласного бюджету.

16:18 17.02.2020

Змагання з баскетболу 5-9 класів (дівчата)

Змагання з баскетболу 5-9 класів (дівчата)

  Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради від 21 січня 2020 року № 9 Про проведення Спортивних ігор серед учнів 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Доманівської селищної ради у 2019/2020 навчальному році 14 лютого 2020 року на базі Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 було організовано та проведено змагання з баскетболу (дівчата).         У заході взяли участь 2 команди закладів загальної середньої освіти Доманівської селищної ради, а саме: Доманівського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів № 1, Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

15:43 14.02.2020

Розвага  «Ми  із спортом дружимо»

Розвага «Ми із спортом дружимо»

    Здоров'я - це найбільша ціннісь, це те, без чого людина не може бути щасливою. Саме тому з метою пропаганди здорового способу життя у Доманівському  закладі дошкільної освіти  №2 «Сонечко» 14.02.20 пройшов День здоров’я.  Під веселу і життєрадісну музику діти виконували вправи ритмічної гімнастики. Протягом дня з великим захопленням вихованці всіх вікових груп грали цікаві рухливі ігри, естафети, а в старших групах проводилися веселі спортивні змагання.     Розвагу  «Ми  із спортом дружимо» підготувала вихователь старшої групи  Гузенко І.Д. та  Іваскевич Н. С. . Провелись ігри та розваги, естафети , конкурси…Діти не тільки повеселились, але ще й дізналися багато корисного і повчального про здоровий спосіб життя.

14:51 14.02.2020

Увага оголошено конкурс!

Увага оголошено конкурс!

Доманівська селищна рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу праці, соціального захисту населення та захисту прав дітей виконавчого органу Доманівської селищної ради Миколаївської області.

12:43 13.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь