Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Реалізація проекту "Закупівля  екскаватору БОРЕКС 2201" для КП "Доманівське"

Реалізація проекту "Закупівля екскаватору БОРЕКС 2201" для КП "Доманівське"

Доманівська селищна рада реалізувала проект «Закупівля  транспортного засобу спеціального призначення (екскаватор) для комунального підприємства "Доманівське" Доманівської селищної ради"  на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 року №200 (зі змінами) «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад». Придбано через відкриті торги Екскаватор марки "Борекс 2201" з щелепним навантажувачем у ТОВ "Укравтозапчастина" , вартість проекту становить 870,000 тис.грн.

10:21 08.12.2017

В Доманівській ОТГ визначено Індекс Спроможності Місцевої Влади

В Доманівській ОТГ визначено Індекс Спроможності Місцевої Влади

6 грудня програмний спеціаліст програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" DOBRE Наталія Сафронова презентувала результати здійснення вимірювання індексу спроможності місцевої влади ( ІСМВ ) Доманівської селищної ради, який оцінює спроможність та діяльність органів місцевого самоврядування.

11:56 07.12.2017

Форум DOBRE BOOST МИКОЛАЇВ - сталий місцевий економічний розвиток

Форум DOBRE BOOST МИКОЛАЇВ - сталий місцевий економічний розвиток

Упродовж двох днів, а саме 30 листопада та 1 грудня 2017 року в Миколаєві посадові особи Доманівської ОТГ взяли участь у форумі DOBRE BOOST «Нові можливості економічного розвитку для об’єднаних територіальних громад». Разом з представниками ще 7-ми громад Миколаївської області Доманівська ОТГ отримала знання про сталий місцевий економічний розвиток, різноманітні практичні інструменти його втілення. Окрім того, учасників навчали визначати економічний потенціал своїх громад, як започаткувати бізнес у громаді, залучити інвестора та забезпечити фінансову стабільність для розвитку території.

11:36 05.12.2017

II Всеукраїнський  форум об'єднаних громад

II Всеукраїнський форум об'єднаних громад

Заступник голови Доманівської селищної ради Ірина Святченко та керуючий справами Ірина Соловей представляють Доманівську ОТГ в м. Києві на II Всеукраїнському форумі об'єднаних громад "Ініціативи, що змінюють життя". Президент України, Голова Верховної Ради, Прем'єр - міністр України, Віце-прем'єр-міністр- Міністр регіонального розвитку! І це ще не повний перелік поважних спікерів! "Ми з вами одна команда!" – заявив Президент України Петро Порошенко, відкриваючи II Форум об’єднаних громад у Києві. Серед кроків, які держава запланувала на наступний рік, щоб підтримати процес децентралізації: відкритий облік земель сільськогосподарського призначення до кінця 2018, збільшення місцевих бюджетів за рахунок, зокрема, 5% відрахування від ренти за користування надрами, запровадження податку на виведений капітал на 1 січня 2019, продовження мораторію на перевірки малого бізнесу, створення несилового державного бюро фінансових розслідувань замість «маскі шоу» тощо. «Завдяки децентралізації, представники місцевої влади перетворилися із слухняних прохачів на сильних, відповідальних лідерів своїх громад. Саме такі люди і потрібні державі», - зазначив Президент Порошенко.

12:11 04.12.2017

Мобільний сервісний центр МВС

Мобільний сервісний центр МВС

Виїзд мобільного сервісного центру МВС до селища Доманівка відбудеться у середу 06 грудня 2017 року. Початок прийому громадян з 10:30 за адресою: смт.Доманівка, вул.Центральна, 48 біля адмінбудівлі Доманівської селищної ради. Запрошуємо Вас

10:34 04.12.2017

40 -й ювілей Новоолександрівського НВК

40 -й ювілей Новоолександрівського НВК

Заступник селищного голови, Святченко Ірина, начальник відділу освіти, молоді та спорту Тихолаз Олександра та головний спеціаліст відділу освіти Ірина Цехоцька від імені Доманівського селищного голови Доги О.О. привітали педагогічний та учнівський колективи Новоолександрівського НВК з нагоди 40-го ювілею з дня заснування

09:44 30.11.2017

В Доманівці зроблено капітальний ремонт дороги

В Доманівці зроблено капітальний ремонт дороги

Доманівська селищна рада реалізувала проект «Капітальний ремонт автодороги по вул.Первомайська в смт Доманівка Миколаївської області» на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 року №200 (зі змінами) «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад». Роботи виконані ФОП «Казарян А.Р.» , вартість проекту становить 789,472 тис.грн.

08:45 30.11.2017

25 листопада у селищі Доманівка відбулася свічкова хода пам’яті з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів

25 листопада у селищі Доманівка відбулася свічкова хода пам’яті з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів

25 листопада у селищі Доманівка відбулася свічкова хода пам’яті з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів. Представники трудових колективів, громадських організацій, учасників АТО та учнівської молоді пройшли із запаленими свічками центральною вулицею селища до пам’ятного знаку Жертв голодоморів де відбувся траурний мітинг. Зі словами засудження Геноциду українського народу звернулися голова райдержадміністрації Євгеній Осадчук, заступник голови районної ради Надія Мазалова, заступник Доманівського селищного голови Ірина Святченко. «Ми ніколи не забудемо жертв голодоморів, які безневинно стали жертвами тоталітарно – комуністичного режиму, пам'ять про них назавжди залишиться у наших серцях. Акт геноциду, як свідоме винищення українського народу визнаний багатьма країнами світу і ми про це пам’ятаємо», сказав Євгеній Осадчук. Молебень за жертвами голодоморів провів настоятель храму Олександра Невського ієромонах Антоній. В знак шани за жертвами голодоморів учасники траурного заходу після загальнодержавної хвилини мовчання поклали запалені свічки та квіти до підніжжя пам’ятного знаку.

14:28 26.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь