Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Третя стратегічна сесія

Третя стратегічна сесія

17 січня 2018. Третя стратегічна сесія. Доманівська селищна рада працює над підготовкою стратегічного плану розвитку територіальної громади на 2018-2026 роки. Перша зустріч- майстерня для старшокласників. Друга зустріч з молодими мамами - батьками дітей дошкільного віку. Пшемислав Фенрих, Оксана Колісник та Магдалена Братко презентують результати соціологічного дослідження, робочу версію Бачення сталого розвитку Доманівської громади. Робота проводиться завдяки участі у Програмі "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE)

09:14 18.01.2018

ВІТАЄМО ВЛАСЮК АНТОНІНУ МИКОЛАЇВНУ  З 90-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

ВІТАЄМО ВЛАСЮК АНТОНІНУ МИКОЛАЇВНУ З 90-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

15 січня 2018 року Власюк Антоніну Миколаївну, жительку с. Забари, привітали заступник Доманівського селищного голови Ірина Святченко, керуючий справами виконкому Ірина Соловей,  начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тамара Щирба, керівник апарату РДА Олена Максютенко,  вручили іменинниці вітальну листівку, квіти та подарунки.

16:04 15.01.2018

Як функціонують Молодіжні ради Миколаївщини та Херсонщини?

Як функціонують Молодіжні ради Миколаївщини та Херсонщини?

В рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) 10-13 січня в м. Херсон пройшли зустрічі членів Молодіжних громадських рад по Миколаївській та Херсонській областях.

09:28 15.01.2018

Нарада керівників закладів освіти Доманівської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти Доманівської селищної ради

12 січня 2018 року у приміщенні Доманівської селищної ради за участю заступника голови І.К.Святченко, працівників відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу відбулася нарада керівників закладів освіти Доманівської селищної ради з таким порядком денним:

12:47 12.01.2018

Забезпечення охорони хвойних насаджень на території Доманівської селищної ради

Забезпечення охорони хвойних насаджень на території Доманівської селищної ради

Доманівська селищна рада розпочала операцію «Новорічна ялинка», яка проводиться з метою недопущення самовільних рубок, безконтрольного перевезення та реалізації новорічних ялинок, притягнення до відповідальності винних осіб за самовільну заготівлю і реалізацію незаконно зрубаних новорічних ялинок.

14:22 26.12.2017

Святкові вогні новорічної красуні

Святкові вогні новорічної красуні

21 грудня 2017 року під патронатом селищного голови О.О.Доги, за участю Першого заступника голови Доманівської райдержадміністрації Н.І.Фалько, працівників відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу було організовано та проведено новорічне свято. Під час заходу засяяли вогні на новорічній красуні Доманівки. Біля ялинки педагогами Будинку дитячої творчості  та Доманівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 проведено новорічні розваги для дітей навчальних закладів селища. Всі учасники дійства активно взяли участь у святкуванні. А по закінченню свята Дід Мороз та Снігурка пригостили малечу солодощами.

10:18 22.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь