Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Дослідження умов життя та якості громадських послуг у об’єднаній громаді

Дослідження умов життя та якості громадських послуг у об’єднаній громаді

Восени 2017 року на території Доманівської селищної ради проводилося дослідження умов життя та якості громадських послуг. Команда активістів, під організаційним супроводом ГО «Фонд розвитку громади селища Доманівка», провела соціологічні опитування в 350 домогосподарствах нашої об’єднаної територіальної громади. Опитування здійснювали за методикою, визначеною фахівцями Фундації розвитку місцевої демократії. Участь жителів Доманівської селищної ради в опитуванні була добровільною, анкета повністю анонімна, відповіді на питання конфіденційні. Опитування проводилося в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність"(DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

10:29 30.01.2018

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

8 клас – ІІ місце – Козачок Єлизавету, ученицю Доманівського навчально-виховного комплексу «Доманівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – Центр дитячої та юнацької творчості»

18:13 29.01.2018

29 січня в Україні відзначається 100- та річниця Пам’яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначається 100- та річниця Пам’яті Героїв Крут

З  метою ознайомлення дітей з трагічною сторінкою в історії нашої держави та вшанування памя’ті  юнаків, що загинули під станцією Крути в 1918 р., захищаючи молоду Українську народну республіку, бібліотекарі Доманівської публічної бібліотеки  для дітей разом з завідувачем шкільної бібліотеки Славітніською С.В. провели Урок  мужності : « За Крутами в скруту їх 300 зійшлося».

13:37 29.01.2018

Вітаємо переможців конкурсу малюнків та плакатів "Доманівка - 2026"

Вітаємо переможців конкурсу малюнків та плакатів "Доманівка - 2026"

18 січня 2018 року у  селі  Царедарівка відбулося виїзне засідання робочої групи Доманівської селищної ради з розробки стратегії розвитку об'єднаної територіальної громади.  Одним із цікавих моментів засідання робочої групи Доманівської селищної ради було оцінювання конкурсних робіт «Доманівка - 2026».  Дорослі та школярі Доманівської селищної ради залюбки взяли участь у конкурсі. На розгляд робочої групи було подано 39 робіт. Більшість з них заслуговували на увагу, та переможцями визнані дві роботи: №19, автор Наталія Фалько та №24 – автор  Микола Зуяков. Переможці отримали особливі дарунки від Доманівського селищного голови  О.О.Доги та Пшемислава Фенриха. А роботи №1 та №15-а - унікальні презенти від Оксани Колісник. 25 січня 2018 року заступник Доманівського селищного голови Святченко І.К. та начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради нагородили переможців конкурсу.

08:52 29.01.2018

Представники Доманівської селищної ради взяли участь у засіданні круглого столу

Представники Доманівської селищної ради взяли участь у засіданні круглого столу

Представники Доманівської селищної ради взяли участь у засіданні круглого столу " Гармонійний розвиток об'єднаних територіальних громад", який відбувся 26 січня 2018 року в м.Миколаєві. Під час засідання обговорили ряд питань з розвитку периферійних громад, ГО "Фонд розвитку м. Миколаєва" презентував результати первинного діагностування ОТГ Миколаївської області на предмет врахування інтересів периферійних громад при формуванні та реалізації стратегічних планів, цільових програм у 2017 році за кошти інфраструктурної субвенції та місцевих бюджетів.

11:10 27.01.2018

Семінар на тему «Комунікація зі ЗМІ: громади в полі зору преси»

Семінар на тему «Комунікація зі ЗМІ: громади в полі зору преси»

23 січня 2018 року посадові особи Доманівської селищної ради прийняли участь в семінарі «Комунікація зі ЗМІ: написання прес-релізів, анонсів, підготовка заходів для журналістів. Методи роботи зі ЗМІ різної спеціалізації: друковані, інтернет, ТВ, радіо. Створення інформаційного приводу», який відбувся на базі Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

13:59 24.01.2018

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня у Богданівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Прибузької ОТГ відбулися  урочистості, присвячені Дню Соборності України. Почесними гостями на святі були учасники антитерористичної операції – учасники бойових дій, добровольці Української Добровольчої Армії, матері загиблих наших земляків Кучмій Олена Дмитрівна і Левицька Любов Семенівна, делегація Доманівської селищної ради, учнівська молодь. Виступаючи перед  учасниками заходу, голова районної державної адміністрації, голова районної ради, директор Богданівської школи сердечно привітали присутніх зі святом, побажали їм міцного здоров'я, довголіття, щастя, благополуччя, а найголовніше – мирного неба на головою.

10:03 23.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь