Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Молодіжний форум «ДОБРЕ ДІЙ»

Молодіжний форум «ДОБРЕ ДІЙ»

1-3 листопада в Миколаєві в рамках програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» відбувся Молодіжний форум «ДОБРЕ ДІЙ» для представників об'єднаних територіальних громад з Миколаївської та Херсонської областей - ініціативної молоді 16-35 років, яка зацікавлена і готова змінювати свої громади на краще. Представники Доманівської громади Світлана Матвєєва, Людмила Блідар, Олена Гилко та Анна Чумак мали змогу послухати та надихнутися чудовими розповіддями спікерів, а також підвищити свої навички в створенні та написанні проектів. Програма форуму: презентації кращих практик роботи з молоддю та молодіжних проектів, інтенсивне навчання, майстерня проектного менеджменту, методи реалізації власних ідей – як перейти від ідеї до дії, лайфхаки побудови команди – залучення аудиторії та основи комунікації. А в останній день форуму директор програми DOBRE Беррі Рід особисто вручив кожному учаснику сертифікати! Що в результаті отримає наша громада? Учасників зібрання вчили як згенерувати потік ідей, як оформити свою ідею в проект. І найголовніше - кращим проектам нададуть фінансову підтримку для реалізації ідей в розмірі 10 тисяч доларів! Тільки лінивий не отримає цього фінансування. Молодь Доманівки готова працювати над тим, щоб змінювати свою громаду на краще! Кожен має право на думку, кожен має право її висловити і отримати підтримку.

13:31 09.11.2017

Доманівська ОТГ працює по стратегічному плануванню розвитку громади

Доманівська ОТГ працює по стратегічному плануванню розвитку громади

           Розробка Стратегії розвитку об`єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради стала можливою завдяки участі в програмі "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

09:11 01.11.2017

В Доманівці запроваджують заходи з енергозбереження

В Доманівці запроваджують заходи з енергозбереження

У рамках реалізації проекту CLEEN: Енергоефективність та створення коаліцій на місцях Фонд розвитку громади селища Доманівка взяв участь у конкурсі міні грантів, реалізувавши місцеву ініціативу «Економія повинна бути економною. Підвищення рівня розуміння актуальності впровадження енергозберігаючих заходів для закладів соціальної сфери, розташованих на території Доманівської ОТГ». Під час реалізації проекту проведено аналіз витрат на енергоносії по закладам соціальної сфери Доманівскої ОТГ, Доманівського району. Результати аналізу запрезентовано на фокус-груповому дослідженні з представниками керівного складу органів місцевого самоврядування. Після дослідження проведено пробний енергоаудит Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 залученим сертифікованим спеціалістом. Разом з узагальненими результатами енергоаудиту випрацьовано рекомендації стосовно запровадження заходів з енергозбереження для закладів соціальної сфери та побутових споживачів.

11:35 31.10.2017

Патріотична  година «Ми пам'ятаємо, Вас визволителі»

Патріотична година «Ми пам'ятаємо, Вас визволителі»

  Напередодні Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників в читальному залі  Доманівської публічної ї бібліотеки, проведено патріотичну  годину «Ми пам'ятаємо, Вас визволителі» для учнів 7-х класів,  Доманівської ЗОШ І -  ІІІст.№2 разом з бібліотекарем шкільної бібліотеки Славітінською Світланою Володимирівною .  Цей день відзначається 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України, згідно Указу Президента України «Про день визволення України від фашистських загарбників» з метою вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.

11:29 27.10.2017

конференції "Стратегічний розвиток та інвестиції"

конференції "Стратегічний розвиток та інвестиції"

До столиці з'їхалися  представники ОТГ- учасники Програми DOBRE - щоб взяти участь у конференції "Стратегічний розвиток та інвестиції", обмінятися позитивним досвідом, а, може, навіть знайти інвесторів для реалізації своїх проектів. Можливості, які відкриваються перед громадами, - безмежні. Варто лише навчитися їх помічати та використовувати!

11:24 27.10.2017

Доманівка розпочала роботу з стратегічного планування розвитку громади

Доманівка розпочала роботу з стратегічного планування розвитку громади

Доманівка розпочала роботу з стратегічного планування розвитку громади. З нами працюють експерти Пшемислав Фенрих та Оксана Колісник. Зустріч стала можливою завдяки участі в програмі "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE)

14:42 19.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь