Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Про участь Доманівської селищної ради у проекті «Застосування евалюації в процесі ефективного управління об’єднаною громадою»

Про участь Доманівської селищної ради у проекті «Застосування евалюації в процесі ефективного управління об’єднаною громадою»

20 листопада 2017 року представники Доманівської селищної ради взяли участь в заключній конференції, яка проходила в м. Києві та являла собою підбиття підсумків впровадження проекту під назвою «Застосування евалюації у процесі ефективного управління об’єднаною громадою». Проект співфінансований з програми «Підтримка демократії», яка фінансується в межах польської програми співробітництва з метою розвитку Міністерства закордонних справ РП у 2017 року і Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».

09:35 21.11.2017

Засідання робочої групи з стратегічного планування розвитку громади

Засідання робочої групи з стратегічного планування розвитку громади

17 листопада в Доманівській селишній раді відбулось друге засідання робочої групи з стратегічного планування розвитку громади. Експертна група DOBRE (Пшемислав Фенрих, Магдалена Братко та Оксана Колісник) зустрілась з керівництвом ОТГ та активістами громади, відвідали Доманівську ЗОШ №2, розповіли про проведену Діагностику стану громади, розібрали СВОД-аналіз, визначились з баченням розвитку ОТГ. Під час майстерні інноваційно працювали зі списком проблем та можливостей, сформулювали пріоритетні напрямки розвитку, визначили переможців конкурсу малюнків. І ще багато- багато….ідей, вражень, емоцій, дарунків, можливостей...декілька загроз, трішки скептису...ТА ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! Заходи стали можливими завдяки участі в реалізації програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

17:16 18.11.2017

Секторальна децентралізація. Культура перезавантаження

Секторальна децентралізація. Культура перезавантаження

16 листопада 2017 року в рамках реалізації U – LEAD з Європою « Програма для України – розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку», відбувся  семінар  у форматі workshop для керівників структурних підрозділів, спеціалістів з питань культури міських /селищних/  сільських рад ОТГ Миколаївської області, на тему :                               « Секторальна децентралізація. Культура перезавантаження»  

15:44 17.11.2017

І (районний) етап XVІІ Спортивних ігор серед школярів загальноосвітніх шкіл із  настільного тенісу на Доманівщині

І (районний) етап XVІІ Спортивних ігор серед школярів загальноосвітніх шкіл із настільного тенісу на Доманівщині

10 листопада 2017 року районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру, відділами освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної  ради та Мостівської сільської ради на базі  Доманівського НВК проведено  спільно І (районний) етап XVІІ Спортивних ігор серед школярів загальноосвітніх шкіл із  настільного тенісу, у яких взяли участь 8 команд, а саме:  Доманівського НВК, Доманівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Богданівської, Кузнецівської, Маринівської, Прибузької, Сухобалківської ЗОШ І-ІІІ ст., Мостівського НВК. За результатами змагань І місце посіла  команда Кузнецівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Онищак В.М., вчитель Швець А.В.), ІІ місце – команда Прибузької ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Костомаха В.М., вчитель Шукост І.П.), ІІІ місце - команда Маринівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Русило С.М., вчитель Дереш М.В.).  У заході взяли участь 35 чоловік.

13:45 10.11.2017

І (районний) етап XVІІ Спортивних ігор серед школярів загальноосвітніх шкіл із  шахів на Доманівщині

І (районний) етап XVІІ Спортивних ігор серед школярів загальноосвітніх шкіл із шахів на Доманівщині

10 листопада 2017 року районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру, відділами освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної  ради та Мостівської сільської ради на базі  Доманівської дитячо-юнацької спортивної школи проведено  спільно І (районний) етап XVІІ Спортивних ігор серед школярів загальноосвітніх шкіл із  шахів, у яких взяли участь 5 команд, а саме:  Доманівського НВК, Доманівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Богданівської, Кузнецівської, Мостівського НВК. Склад команди – 2 хлопця, 1 дівчина. За результатами змагань І місце посіла  команда Доманівського НВК (директор Богдан В.В., вчитель Міхенько А.С.), ІІ місце – команда Мостівського НВК (директор Чорний С.В, вчитель Шуляченко С.В.), ІІІ місце - команда Кузнецівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Онищак В.М., вчитель Швець А.В.).  У заході взяли участь 25 чоловік.

11:39 10.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь