A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

       Виконавчий комітет Доманівської селищної ради повідомляє Вас про те, що відповідно до рішення селищної ради від 23 травня 2018року №12 ХХ сесії І скликання «Про надання дозволу на розробку генеральних планів населених пунктів Доманівської селищної ради»  з 12.06.2018р по 15.06.2018р будуть проводитись роботи по виконанню аерофотозйомки безпілотним летальним апаратом в межах населеного пункту смт.Доманівка.

10:58 12.06.2018

Проведено ямковий ремонт вулиць смт. Доманівка

Проведено ямковий ремонт вулиць смт. Доманівка

Коли настала весна, чимало водіїв отримали клопіт, бо через різкі перепади температури цієї зими на вулицях з’явилося чимало ям. Тому із настанням сприятливих погодних умов в Доманівці  почали латати ями і відновлювати пошкоджене снігами і морозами дорожнє покриття.

10:55 11.06.2018

Вихованці Доманівського Будинку дитячої творчості під керівництвом педагогів, відвідали будинок для літніх людей

Вихованці Доманівського Будинку дитячої творчості під керівництвом педагогів, відвідали будинок для літніх людей

6 червня 2018 року вихованці Доманівського Будинку дитячої творчості під керівництвом педагогів, в рамках акції «ДоброДій», відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання ТЦСО РДА (у народі – будинок престарілих). Діти завітали до тих, до кого нема кому прийти та принесли їм крихту тепла свого серця і масу позитивних вражень, яких сподіваємося вистачить ще не на один день.

14:56 08.06.2018

6-7 червня 2018 року відбувся тренінг  для територіальних громад

6-7 червня 2018 року відбувся тренінг для територіальних громад

6-7 червня 2018 року відбувся тренінг  для територіальних громад Миколаївщини за прозорість та відкритість бюджетного процесу! В рамках проекту "Доброчесні громади", яке реалізує Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети" за підтримки програми DOBRE USAID. Представники Доманівської ОТГ навчалися прозорості та доброчесності бюджетного процесу і прозорості формування бюджету.

09:35 08.06.2018

Шановна громадо!

Шановна громадо!

 Доманівська селищна рада запрошує Вас на зустріч з керівником програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Бері Рідом, який буде перебувати на території нашої громади з метою урочистого вручення обладнання для приміщення Творчого простору Доманівки «ПораДій» (приміщення колишнього кінотеатру «Союз»), відбудеться презентація громади та особисте спілкування Бері Ріда з представниками влади, молодіжної ради та громадськості. Захід відбудеться 07 червня 2018 року у приміщенні Творчого простору Доманівки «ПораДій», початок о 10.00.                                     

13:50 06.06.2018

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ДОМАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ДОМАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Під час засідання виконавчого комітету Доманівської селищної ради, яке відбулось 05.06.2018 під головуванням секретаря селищної ради Г.В. Шульгіної, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

15:23 05.06.2018

ЗУСТРІЧ З ВІДОМИМ ЖУРНАЛІСТОМ АНДРІЄМ КУЛИКОВИМ

ЗУСТРІЧ З ВІДОМИМ ЖУРНАЛІСТОМ АНДРІЄМ КУЛИКОВИМ

Сьогодні, 1 червня, у приміщенні Творчого простору «ПораДій», відбулась важлива подія для громади. В рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)  і Благодійного Фонду  «Ласка», на чолі з Лілією Атнажевою, була організована захоплююча зустріч з відомим журналістом, телерадіоведучим, редактором та медіаекспертом Андрієм Куликовим. Присутні змогли  особисто поспілкуватися з відомим журналістом, задати йому питання , отримати поради та взяти участь у майстер-класі з Андрієм Вікторовичем. Зустріч пройшла в два етапи. На першу частину прийшли представники влади, органи місцевого самоврядування та всі бажаючі і ініціативні мешканці. На другу, практичну частину, були запрошені члени Молодіжної ради, представники громадської організації та молодь. Після майстер-класу від метра журналістики, він просто спілкувався з бажаючими та давав поради тим, хто цікавився азами цієї професії. По завершенню, кожен проговорив, що цікавого та нового він черпнув у свій багаж знань та фото на згадку.

20:04 01.06.2018

ЗУСТРІЧ З ВІДОМИМ ЖУРНАЛІСТОМ,ТЕЛЕРАДІОВЕДУЧИМ,РЕДАКТОРОМ ТА МЕДІАЕКСПЕРТОМ АНДРІЄМ КУЛИКОВИМ

ЗУСТРІЧ З ВІДОМИМ ЖУРНАЛІСТОМ,ТЕЛЕРАДІОВЕДУЧИМ,РЕДАКТОРОМ ТА МЕДІАЕКСПЕРТОМ АНДРІЄМ КУЛИКОВИМ

 Доманівська селищна рада запрошує Вас та Ваш колектив на захоплюючу зустріч з відомим журналістом, теле-, радіоведучим, редактором та медіа-експертом Андрієм Куликовим. Ви зможете особисто поспілкуватися з відомим журналістом, задати йому питання , отримати поради та взяти участь у майстер-класі та прямому ефірі з Андрієм Вікторовичем. Захід відбудеться 01 червня 2018 року у приміщенні Творчого простору Доманівки «ПораДій» (приміщення колишнього кінотеатру «Союз»), початок о 10.00.

15:56 31.05.2018

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА В ДОМАНІВСКІЙ ЗОШ І-ІІІ ст. №2

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА В ДОМАНІВСКІЙ ЗОШ І-ІІІ ст. №2

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. В п’ятницю, 25 травня останній дзвоник пролунав для школярів нашої громади.. Для більшості він сповістив про початок літніх канікул, іншим нагадав про те, що настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною.

21:37 25.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь