A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ”

Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ”

Рішенням Миколаївської обласної ради від 12 жовтня 2017 року № 23 затверджено цільову регіональну Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ” на 2018-2023 роки. Ця Програма визначає один із шляхів розв’язання найбільш важливої загальносуспільної проблеми області та держави в цілому – забезпечення населення житлом. Вона спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, насамперед для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей, із залученням для цих цілей коштів державного та місцевих бюджетів усіх рівнів.

13:44 01.08.2018

Дводенний візит представників програми DOBRE

Дводенний візит представників програми DOBRE

25 та 26 липня 2018 року з дводенним візитом в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в громаду завітали програмні спеціалісти DOBRE Наталя Сафронова та Наталя Алексієнко. 

10:23 27.07.2018

Розробка бренду громади

Розробка бренду громади

23 липня в приміщенні творчого простору «ПораДій» відбувся тренінг «Маркетинг для громад та розробка бренду громад», який організувала менеджер Проекту «Ласка» Лілія Атнажева в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

09:33 25.07.2018

Боротьба з карантинними бур’янами

Боротьба з карантинними бур’янами

З метою забезпечення благоустрою в селищі та селах Доманівської ОТГ, формування сприятливого для життєдіяльності середовища, покращення його санітарного стану, захисту довкілля, підвищення відповідальності, Доманівська селищна рада інформує громадськість про необхідність локалізації та ліквідації амброзії полинолистої у період її цвітіння – з серпня по вересень 2018 року.

10:46 24.07.2018

Відбулось засідання з підготовки та впровадження бюджету для громадян

Відбулось засідання з підготовки та впровадження бюджету для громадян

18 липня відбулось засідання з підготовки та впровадження бюджету для громадян. Представники громади та працівники фінансового відділу Доманівської селищної ради разом з експертом Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети" Оленою Заворотченко обговорювали, креативили над доступністю та спрощенням інформації про бюджет громади та в якій формі він має бути виготовлений. Пропозиції щодо бачення бюджету для громадян ОТГ сформовані і незабаром мешканці громади зможуть ознайомитись із бюджетним процесом у простій та доступній формі. Документ має в собі зрозуміле пояснення бюджету громади з використанням візуалізації та інформацію про доходи та видатки.

16:31 18.07.2018

Відбулось спільне засідання постійних комісій

Відбулось спільне засідання постійних комісій

17 липня 2018 року відбулось спільне засідання постійних комісій Доманівської селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально – економічного розвитку та управління комунальною власністю та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, фізичної культури, молоді та спорту.

15:05 18.07.2018

До уваги власників авто транспорту!

До уваги власників авто транспорту!

    На територію Доманівського району планується приїзд пересувної діагностичної лабораторії для проходження обов’язкового технічного контролю (ОТК) автомобілів та причіпів до них, для яких така процедура є обов’язковою.

11:15 18.07.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ  Миколаївських роботодавців запрошують до анкетування щодо потреб ринку праці

ПРЕС-РЕЛІЗ Миколаївських роботодавців запрошують до анкетування щодо потреб ринку праці

Державною службою зайнятості запроваджено анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік. Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» у розділі «Опитування». Про це повідомив директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.

10:57 18.07.2018

Розпочато роботу з удосконалення пріоритетної послуги

Розпочато роботу з удосконалення пріоритетної послуги

Доманівською селищною радою в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» розпочата робота з удосконалення на території об’єднаної  територіальної  громади пріоритетної послуги «Вуличне освітлення», яка затверджена рішенням сесії від 20 квітня 2018 № 48 «Про визначення пріоритетної послуги з метою подальшого її удосконалення на території об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)»

11:17 17.07.2018

День села у Петропавлівці

День села у Петропавлівці

Щорічно за традицією, 12 липня, мешканці с. Петропавлівка відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися та виросли.  В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

15:58 13.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь