A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

УРОЧИСТИЙ МІТИНГ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ  ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

УРОЧИСТИЙ МІТИНГ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

9 травня у селищі Доманівка проведено урочистий  мітинг біля Меморіального комплексу «Братська могила» з нагоди відзначення 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

12:55 10.05.2018

У СЕЛАХ ПЕТРОПАВЛІВКА  ТА ОЛЕКСАНДРОДАР  ПРОЙШОВ  РЯД ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

У СЕЛАХ ПЕТРОПАВЛІВКА ТА ОЛЕКСАНДРОДАР ПРОЙШОВ РЯД ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Урочистий мітинг відбувся біля пам’ятника загиблим воїнам, квіти і безмірна вдячність тим, хто поліг у Другій світовій війні у боротьбі з нацизмом. Вшанували пам‘ять загиблих   хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника .  

11:51 10.05.2018

У с.Царедарівка та с.Копані  ПРОЙШОВ  РЯД ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

У с.Царедарівка та с.Копані ПРОЙШОВ РЯД ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Кожне село Доманівської громади втратило у Другій Світовій війні багато жителів: як із числа військових, так і серед мирного населення. Лік загиблим та зниклим безвісти йде на сотні.

11:40 10.05.2018

«Перша хвилина миру»

«Перша хвилина миру»

8 травня в День примирення та пам'яті пройшов захід «Перша хвилина миру» на якому  жителі селища Доманівка  запалили свічки та лампадки – символи жертовності і віри біля Стели загиблим воїнам, щоб вшанувати всіх ветеранів - живих і полеглих, які винесли на своїх плечах тягар війни, пережили окупацію та пекло концтаборів, піднімали з руїн країну, рідне селище, згадати тих, хто віддав своє життя заради свободи, заради майбутнього – дітей, онуків, правнуків, всіх наступних поколінь. Вшанували пам'ять полеглих у Другій світовій війні земляків хвилиною мовчання. Жертва, яку принесли наші діди та прадіди - безцінна.

09:45 09.05.2018

РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ У ДОМАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ У ДОМАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

При Доманівській селищній  раді працюють техпрацівники по благоустрою території. Вони цілий рік відповідають за благоустрій території громади, за утримання належного санітарного стану місць загального використання, а саме: обкошують   бур’яни, прибирають дитячі майданчики, проводять побілку території, впорядковують пам’ятні місця, підмітають алеї, проводять санітарну обрізку  дерев, прибирають  сніг, тощо. Завдяки нелегкій роботі цих людей територія нашої громади завжди прибрана та охайна. Вони кожного дня ідучи на роботу, не дивлячись на  палюче сонце і зимову негоду, яка частенько лютує, працюють на благо громади.

16:53 07.05.2018

Закінчилися щорічна акція «За чисте довкілля»

Закінчилися щорічна акція «За чисте довкілля»

Закінчилися щорічна акція «За чисте довкілля» та всеукраїнський  день благоустрою, до якої були залучені підприємства різних форм власності, навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарі та небайдуже населення. В ході проведеної акції приведено до належного санітарного стану дороги  і вулиці, парки, проводились роботи по прибиранню території, зокрема, пофарбовано дитячі майданчики, приведено до належного санітарного стану пам’ятники загиблим, висаджено дерева, прибрали на кладовищах та  біля зупинок, дитячі та спортивні майданчики, території підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

16:50 07.05.2018

УРОЧИСТОСТІ НА ДЕНЬ СЕЛА КОПАНІ

УРОЧИСТОСТІ НА ДЕНЬ СЕЛА КОПАНІ

День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості.

16:36 07.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь