A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА У ДОМАНІВСЬКОМУ НВК ЗОШ І-ІІІ ст.№1

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА У ДОМАНІВСЬКОМУ НВК ЗОШ І-ІІІ ст.№1

Із квітами та усмішками на обличчях у передчутті канікул на свято Останнього дзвоника прийшли школярі Доманівського навчально-виховного комплексу «Доманівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 – Центр дитячої та юнацької творчості» Доманівської селищної ради.

21:24 25.05.2018

Свято останнього дзвоника в Царедарівскій філії Доманівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Свято останнього дзвоника в Царедарівскій філії Доманівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Ось і настало довгоочікуване свято, якого немає в жодному календарі, але чекає на нього не тільки кожен учень, але й їх батьки. Літо – пора канікул, веселощів та радості. І починається воно, як завжди, з веселого, жвавого та цікавого Свята останнього дзвоника. Цього року в Царедарівській філії Доманівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1, він продзвенів для учнів та учителів!

21:05 25.05.2018

Відбулася ХХ сесія I скликання

Відбулася ХХ сесія I скликання

23 травня 2018 року відбулася ХХ сесія Доманівської селищної ради першого скликання на якій було розглянуто ряд важливих питань та питання, які стосуються освітянської галузі. Схвалено рішення «Про реорганізацію Доманівського навчально-виховного комплексу «Доманівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 – Центр дитячої та юнацької творчості» Доманівської селищної ради Миколаївської області шляхом перетворення у «Доманівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1» Доманівської селищної ради Миколаївської області», яке підтримали більшість депутатів. Також на сесії обговорено питання про реорганізацію Доманівського навчально-виховного комплексу «Доманівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 – Центр дитячої та юнацької творчості» Доманівської селищної ради Миколаївської області шляхом перетворення в заклад загальної середньої освіти Доманівський ліцей «Успіх» Доманівської селищної ради Миколаївської області. За пропозицією директора Богдана В.В, та з метою його досконалого вивчення, питання було знято з розгляду.

18:33 24.05.2018

21 травня відбувся круглий стіл з директорами шкіл

21 травня відбувся круглий стіл з директорами шкіл

Сьогодні, 21 травня відбувся круглий стіл в рамках проекту «Розвиток культури поводження з відходами у молодих лідерів», що реалізується за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні, з метою впровадження конкурсу «Життя без сміття» в Доманівській об’єднаній територіальний громаді, зібралися для обговорення правил конкурсу та плану дій, щодо забезпечення його реалізації координатор проекту Пронін Дмитро, заступник по виконавчій роботі Гулич Володимир, директори та  завідувачі загальноосвітніх  шкіл Доманівської ОТГ та методист відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради Арматраут Галина.

16:47 21.05.2018

На Херсонщині пройшов туристичний хаб «Розвиток туризму в умовах нових громад»

На Херсонщині пройшов туристичний хаб «Розвиток туризму в умовах нових громад»

17-18 травня на Херсонщині, на базі виноробного господарства князя П.М.Трубецького, відбувся туристичний хаб для об'єднаних громад «Розвиток туризму в умовах нових громад». Захід зібрав 300 учасників, серед яких представники 75 об'єднаних громад з семи областей України, представники проектів міжнародної технічної допомоги, туристичного бізнесу, регіональних та центральних органів влади.

09:58 21.05.2018

Вишиване диво України

Вишиване диво України

Щороку в третій четвер травня наша країна святкує  День  вишиванки. У 2015 році Зеленоярська школа започаткувала проведення районного фестивалю вишиванки.

11:21 17.05.2018

ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЯМИ ПРОГРАМИ «ДОБРЕ»

ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЯМИ ПРОГРАМИ «ДОБРЕ»

15 травня в Доманівській селищній раді в кабінеті селищного голови була проведена зустріч з фахівцями програми «ДОБРЕ»: програмним спеціалістом Наталією Сафроновою, фахівцями Ігорем Тютюшкіним та Ангелою Бочі на якій був презентований «Звіт з оцінки управління фінансами» та «План дій з управління фінансами Доманівської громади».

09:31 16.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь