A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Оголошення!

Оголошення!

 Шановні мешканці, доводимо до Вашого відома, що при виникненні підозри чи захворюванню свиней на АЧС (африканська чума свиней) на території населених пунктів Доманівської селищної ради, просимо Вас повідомити Первомайське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, та Доманівську селищну раду,  за телефоном  9-11-86, 9-14-94  або  0956802584  – заступника начальника Первомайського міжрайонного управління Рудковську Т.М. та заступника селищного голови по виконавчій роботі Гулича В.В.  - 0662902535

14:51 12.07.2018

Табір Ідей

Табір Ідей

Лише 10 команд буде відібрано до участі. А 5 найкращих команд зможуть отримати до $3000 на реалізацію своєї ідеї. Проживання та проїзд команд покривають організатори.

13:52 10.07.2018

Відбудеться Міжнародна агропромислова виставка

Відбудеться Міжнародна агропромислова виставка

26-28 липня 2018 року у м. Херсон на території Міжнародного аеропорту «Херсон» відбудеться VIII Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018». Захід зорієнтований на розвиток території та підвищення інформативності серед виробників аграрного сектору.

13:48 10.07.2018

До уваги  населення!

До уваги населення!

З метою забезпечення додержання на території  чинного законодавства у сфері використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, державного контролю за  охороною земель на території Доманівського району постійно працює комісія з виявлення фактів незаконного обробітку земель.

14:02 05.07.2018

Закінчилась перша в Україні Школа прес-секретаря

Закінчилась перша в Україні Школа прес-секретаря

2 липня закінчилась перша в Україні Школа прес-секретаря. Це були два надзвичайно насичені місяці, які змінили інформаційний світогляд. Протягом цього періоду кращі практики журналістської справи щедро ділилися своїм досвідом та знаннями. Завдяки їх цікавій викладацькій діяльності 28 перших випускників, в надзвичайно короткий строк перетворилися в прес-секретарів об'єднаних територіальних громад.

14:44 04.07.2018

В м. Києві проходило навчання в «Академії лідерства» для представників громад

В м. Києві проходило навчання в «Академії лідерства» для представників громад

В кінці червня в м. Києві протягом чотирьох днів проходило навчання в «Академії лідерства» для представників громад у співпраці з Радою Європи, Центром Експертиз Реформи Місцевого Самоврядування, Фондом Розвитку Місцевої Демократії та Global Communities в рамках програми DOBRE. Нашу громаду представляла та навчалася керуючий справами виконавчого комітету Доманівської селищної ради Ірина Соловей. Нові знання – це формування бути впевненими у своїх діях  та у прийняті рішень. Третя сесія Академії сформувала сертифікованих лідерів для об’єднаних територіальних громад!

16:44 03.07.2018

28 червня на площі біля Районного будинку культури пройшла святкова дискотека

28 червня на площі біля Районного будинку культури пройшла святкова дискотека

28 червня на площі біля Районного будинку культури Доманівська селищна рада провела святковий захід з нагоди державного свята – 22-ї річниці Конституції України та Дня молоді, який офіційно відзначається у нашій державі щорічно в останню неділю червня. Перед початком святкової дискотеки всіх  присутніх привітала начальник відділу освіти, молоді та спорту Доманівської селищної ради Олександра Тихолаз. Також для мешканців громади випускниками 2018 року було привітання у вигляді запальних танців та чарівною піснею вітала всіх Вікторія Дочич. Виносимо подяку спонсорам та дякуємо за підтримку в організації свята Полторан Валентині Федорівні, Подорогі Віктору Васильовичу та Романіку Миколі Степановичу.

13:40 02.07.2018

27 червня відбулися урочистості до Дня Конституції та Дня молоді

27 червня відбулися урочистості до Дня Конституції та Дня молоді

27 червня у Доманівці, в районному будинку культури Доманівська селищна рада організувала урочисте зібрання представників трудових колективів, громадських організацій, учасників АТО, молодого покоління з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді.

15:23 27.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь