A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Забезпечення охорони хвойних насаджень на території Доманівської селищної ради

Дата: 20.12.2018 10:25
Кількість переглядів: 600

Доманівська селищна рада розпочала операцію «Новорічна ялинка», яка проводиться з метою недопущення самовільних рубок, безконтрольного перевезення та реалізації новорічних ялинок, притягнення до відповідальності винних осіб за самовільну заготівлю і реалізацію незаконно зрубаних новорічних ялинок.

Так, Згідно з ст. 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення, незаконна порубка дерев хвойних порід тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 85 грн. до 170 грн. і на посадових осіб від 119 грн. до 204 гривень.Якщо ці правопорушення скоєні особою віком від шістнадцяти до вісімнадцяти років і якщо ця особа не має самостійного заробітку, тоді штраф стягується з батьків або осіб, які їх заміняють (згідно ст. 307 КУпАП).

Крім того, попереджаємо, що передбачена відповідальність за порушення порядку придбання чи збуту об’єктів рослинного світу (новорічних ялинок) без документів, що підтверджують законність їх придбання), що згідно ст. 88-1 КУпАП тягне за собою накладення штрафу від 51 до 255 грн з конфіскацією об’єктів рослинного світу чи без такої, рішення будуть прийматись відповідними місцевими судами. 

У зв’язку з чим, Доманівська селищна рада інформує населення та реалізаторів, що у передноворічний період 2019 року торгівлю новорічними ялинками, гілками та композиціями, де ялинки можна буде придбати на законних підставах є територія КП «Ринок».

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????????????° ?????????????? ???°???°???¶?µ????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь