Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

фінальні змагання з гандболу серед учнів

фінальні змагання з гандболу серед учнів

26-27 квітня 2018 році в Доманівській ДЮСШ відбулися фінальні змагання з гандболу серед учнів закладів загальної середньої освіти серед юнаків  9-11 класів. Головне суддівство було покладено на тренерський склад Доманівської дитячо-юнацької спортивної школи.

15:23 27.04.2018

Відбулася дев’ятнадцята сесія

Відбулася дев’ятнадцята сесія

20 квітня 2018 року відбулася ХІХ сесія Доманівської селищної ради першого скликання на якій було розглянуто ряд важливих питань та питання, які стосуються освітянської галузі – це аналіз стану фінансування і ефективного використання освітньої субвенції та коштів з місцевого бюджету закладами загальної середньої освіти Доманівської селищної ради, скасування рішення селищної ради від 05 грудня 2017 року «Про внесення змін до статуту Доманівського навчально-виховного комплексу- «Доманівська загальноосвітня школа I-IIІ ступенів № 1- Центр дитячої та юнацької творчості».

09:17 26.04.2018

День сімейного читання: «Дитина – дзеркало родини»

День сімейного читання: «Дитина – дзеркало родини»

Для відродження традицій читання всією сім’єю в рамках Обласної акції в Доманівській дитячій бібліотеці – філії, у співпраці з завідувачем шкільної бібліотеки ДоманівськоїЗОШ№2, Славітінською С.В., пройшов День сімейного читання: «Дитина – дзеркало родини». Основою сімейного читання була популяризація творчості великого педагога і письменника Василя Сухомлинського, якому у цьому році ми відзначаємо сторічний ювілей.

17:00 25.04.2018

Школа прес-секретарів

Школа прес-секретарів

У м. Миколаєві розпочала свою роботу «Школа прес-секретарів». Проходити вона буде на базі Чорноморського Національного Університету ім. Петра Могили. 24.04.2018 року пройшла перша зустріч  та знайомство майбутніх прес-секретарів з викладачами. Обговорили організаційні питання та подальший розвиток навчання.

13:27 25.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь