A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Щастя в дрібницях

Дата: 15.01.2019 16:06
Кількість переглядів: 824

Скільки живуть на світі люди, стільки вони підтримують свої традиції, а крім цього й створюють нові. Такі, як, наприклад, традиція поваги до старшого покоління. І мені здається, що з’явилася вона якось сама по собі, просто протягом спілкування.

Повага до старшого покоління не є якимось ритуалом, що повторюється тільки кілька разів у рік. Ми повинні підтримувати її щодня. Я думаю, що не треба кожного дня повторювати своїм батькам, бабусям і дідусям, що ми їх поважаємо, адже це - тільки слова. Просто треба підкріплювати слова діями. І як же довести старшим, що ми їх дійсно поважаємо? Чи дуже це важко? Чи багато зусиль треба до цього додати? На мою думку, це зовсім не важко й не має потреби в майже ніяких зусиллях. Лише небагато. Зовсім не важко відвідати мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання  (колишній - будинок для людей похилого віку), як це зробили напередодні новорічних свят педагоги та вихованці Доманівського Будинку дитячої творчості. Допомога людям похилого віку полягає не тільки у матеріальній, але й у моральній підтримці. Колектив позашкільного навчального закладу завітав до літніх людей з новорічною святковою програмою і … подарунками. Адже, напередодні Нового року не тільки діти, але й дорослі сподіваються отримати подарунок від Діда Мороза. Мешканці відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання не лише подивилися концертну програму, а й самі стали її учасниками, а потім кожен з них отримав солодкий дарунок, який люб’язно надала підприємець Гилко Олена Михайлівна.

Спільними зусиллями ми подарували літнім людям частинку позитиву та гарний настрій на новорічні й різдвяні свята. А це і є знак поваги до старшого покоління. Цей вчинокдріб’язок, але сподіваємося, що зробив щасливішими мешканців будинку для людей похилого віку, і цим самим  виховуючи у дітей пошану до старших.

 

Директор Доманівського Будинку дитячої творчості        Н.Дудко

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь