A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Квест «Domanivka-Quest»

Квест «Domanivka-Quest»

Сьогодні, 12 вересня, в День святкування 216-ї річниці з дня заснування селища Доманівка в рамках проекту «Доступний туризм, який реалізується на території Миколаївської області громадською організацією «Майстерня добра», Чорноморським національним університетом ім. Петра Могили за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, відбулася пошуково-пізнавальна гра під назвою «Domanivka-Quest».

20:25 12.09.2018

Шановні земляки-доманівці!

Шановні земляки-доманівці!

Сердечно вітаю вас з Днем селища та великим православним християнським святом – Святого Благовірного князя Олександра Невського!

15:41 11.09.2018

Оголошення результатів відкритого творчого конкурсу на визначення логотипу та слогану об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради

Оголошення результатів відкритого творчого конкурсу на визначення логотипу та слогану об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради

У Доманівській селищній раді завершився відкритий творчий конкурс на визначення логотипу та слогану громади. Усі бажаючі мали можливість підготувати конкурсну роботу і подати її до Доманівської селищної ради.

13:08 07.09.2018

Про скликання позачергової ХХІІІ сесії Доманівської селищної ради першого скликання

Про скликання позачергової ХХІІІ сесії Доманівської селищної ради першого скликання

    Доманівська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради, старост та населення, що відповідно до статей 42,46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" 07 вересня 2018 року о 14 годині відбудеться позачергова ХХІІІ сесія селищної ради першого скликання.

17:19 06.09.2018

Відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради

Відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради

06 серпня 2018 року за участі селищного голови Доги О.О., заступника голови Власюка В.Д., голови  районної державної адміністрації Осадчука Є.Л.,  голови районної ради Кушніра Т.Л., голів депутатських постійних комісій селищної ради та їх заступників, директора Доманівської ЗОШ І-ІІІст.№2 Макогоненка А.А. та директора Доманівського НВК «Доманівська загальноосвітня школа I-III cт. №1-Центр дитячої та юнацької творчості» Богдана В.В. відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради з питань освіти, культури, охорони здоров»я, соціального захисту населення, фізичної культури, молоді та спорту на якому розглянуті питання про вилучення з оперативного управління відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради Новоолександрівської, Козубівської філій Доманівської загальноосвітньої школи І-ІІІст.№2 та передачу їх у спільну власність територіальних громад сіл Доманівського району. Було розглянуто питання щодо передачі Доманівського навчально-виховного комплексу «Доманівська загальноосвітня школа I-III cт. №1-Центр дитячої та юнацької творчості» із комунальної власності Доманівської селищної ради у спільну власність територіальних громад сіл Доманівського району, обговорено проблеми фінансування НВК відповідно до поданого закладом штатного розпису на 2018-2019 навчальний рік. Директор НВК Богдан В.В. надав свою згоду на передачу закладу у спільну власність територіальних громад сіл Доманівського району.

14:08 06.09.2018

Чергове засідання робочої групи  з підготовки та впровадження Плану удосконалення послуги «Вуличне освітлення»

Чергове засідання робочої групи з підготовки та впровадження Плану удосконалення послуги «Вуличне освітлення»

5 вересня відбулося чергове засідання робочої групи  з підготовки та впровадження Доманівською селищною радою Плану удосконалення послуги «Вуличне освітлення», яке здійснюється в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE. Робоча група працювала разом з програмним спеціалістом програми DOBRE Наталією Сафроновою.

16:41 05.09.2018

Встановлено вуличні лавки

Встановлено вуличні лавки

Враховуючи бажання жителів громади нещодавно Доманівською селищною радою були встановлені вуличні лавки по вулиці Свободи, в місцях найбільшої потреби. Лавки встановлені для комфортного відпочинку мешканців громади, які проводять дозвілля в центрі селища. Також встановили їх за напрямками в сторону Вознесенська та Первомайська. Робота з встановлення лавок триває.

15:54 05.09.2018

04 вересня 2018 року відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради

04 вересня 2018 року відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради

04 серпня 2018 року за участі селищного голови Доги О.О. відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради з питань планування, бюджету,  фінансів, соціально-економічного розвитку та управління комунальною  власністю на якій було опрацьовані листи керівників закладів освіти та питання, які виносяться на позачергову ХХІІІ сесію селищної ради про передачу бюджетних коштів до селищного бюджету та з селищного бюджету до районного бюджету, поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Доманівське», відпрацьований проект рішення «Про внесення змін до бюджету Доманівської селищної ради на 2018 рік», розглянуто пропозицію щодо передачі Доманівського навчально-виховного комплексу «Доманівська загальноосвітня школа I-III cт. №1-Центр дитячої та юнацької творчості» із комунальної власності Доманівської селищної ради у спільну власність територіальних громад сіл Доманівського району, яку було підтримано одноголосно.

16:37 04.09.2018

День знань - особливе свято!

День знань - особливе свято!

3 вересня, після довгих літніх канікул, двері для учнів відчинила Зеленоярська філія Доманівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 Доманівської селищної ради Миколаївської області.

17:20 03.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь