Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відзначення 100-річчя Дня Соборності України

Дата: 23.01.2019 13:41
Кількість переглядів: 769

22 січня Україна відзначила День Соборності. 100 років минуло з Дня підписання Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки та 101 рік – від прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної ради, який проголошував Українську Народну Республіку самостійною та суверенною державою.

З нагоди цього великого державного свята у Доманівці, в районному будинку культури, відбулося урочисте зібрання громадськості райцентру за участю представників трудових колективів, громадських організацій, молоді, воїнів Збройних Сил України.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Євгеній Осадчук та секретар Доманівської селищної ради Галина Шульгіна.

За багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок в справу українського державотворення та з нагоди  100-річчя Акту злуки українських земель було нагороджено Почесною грамотою районної державної адміністрації вчительку Новоолександрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Надію Бібік та директора Доманівської центральної районної бібліотеки Антоніну Друзь.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять усіх, хто віддав своє життя за Україну на різних етапах її розвитку – від часу визвольних змагань на початку минулого століття до сьогодення.

Музичні вітання присутнім подарували культпрацівники та учасники художньої самодіяльності.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь