A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

3 вересня  пролунав перший дзвоник в Доманівській загальноосвітній школі I-III ступенів №2

3 вересня пролунав перший дзвоник в Доманівській загальноосвітній школі I-III ступенів №2

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків і одинадцятикласників 1 вересня 2018 року — особлива подія. Для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятих класів цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2019 року.

16:27 03.09.2018

Свято першого дзвоника у Доманіському НВК

Свято першого дзвоника у Доманіському НВК

Ось і настав цей день. 1 вересня – День Знань і старту нового навчального року. Для 48 першокласників прозвучав перший дзвоник у Доманівському навчально-виховному комплексі "Доманівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-Центр дитячої та юнацької творчості" Доманівської селищної ради Миколаївської області.

15:02 03.09.2018

Відбулась розширена нарада керівників та педагогічних працівників закладів освіти Доманівської селищної ради

Відбулась розширена нарада керівників та педагогічних працівників закладів освіти Доманівської селищної ради

31 серпня 2018 відбулась розширена нарада керівників та педагогічних працівників закладів освіти Доманівської селищної ради, на яку зібрались освітяни, яким належить у 2018-2019 навчальному році реалізовувати Концепцію Нової української школи, впроваджувати новий закон «Про освіту» та оновлювати стандарти освіти!

16:50 31.08.2018

Поточний ремонт доріг триває

Поточний ремонт доріг триває

 30 серпня розпочались ремонтні роботи  доріг в смт. Доманівка ДП «Миколаївський облавтодор» філія «Доманівський РАД» . Проводиться поточний ремонт автодоріг по вулицях Перемоги та частково Первомайська смт. Доманівка. Роботи продовжуватимуться і надалі, щоб створювати комфортні умови для проживання місцевих мешканців.

16:32 31.08.2018

Відбулась перша робоча зустріч з розробки комунікаційної стратегії

Відбулась перша робоча зустріч з розробки комунікаційної стратегії

28 серпня 2018 року у Доманівській селищній раді відбулась перша робоча зустріч з розробки комунікаційної стратегії.  В громаду завітали  координатор з комунікацій Програми DOBRE в південних регіонах України Анна Нікуліна та експерт з стратегічних комунікацій Ірина Сатовська-Литвиненко. Зустріч було присвячено обговоренню комунікаційних проблем та питанням практичної реалізації методики спілкування з громадою. У ході зустрічі експерт з комунікацій повідомила про комунікаційні недоліки та дала практичні поради щодо їх вирішення. Зокрема, експерт наголосила, що соціальна мережа Фейсбук є потужним медіа-ресурсом, який забезпечує потреби громадськості в отриманні інформації. Разом з цим, як відзначила координатор з комунікацій, особливо актуальним постає питання створення індивідуальних підходів до кожної вікової групи населення, які допомагатимуть суспільству отримувати повну та об’єктивну інформацію.  

11:18 29.08.2018

Засідання наставників конкурсу «Життя без сміття»

Засідання наставників конкурсу «Життя без сміття»

27 серпня у Творчому просторі «ПораДій» відбулось засідання круглого столу на тему «Координаційна зустріч менторів (наставників) конкурсу «Життя без сміття». На заході були присутні представники шкіл, які є наставниками для учнів в рамках кокурсу та координатор проекту Дмитро Пронін. Перед початком нового навчального року обговорили питання, які стосуються безпосередньо формування навичок у дітей щодо бережливого ставлення до навколишнього середовища. Зокрема розглядались питання,  які можуть виникнути під час проведення конкурсу, а саме, як отримувати кошти на учнівські проекти та яким чином буде проходити збір вторинних ресурсів в школах і як створювати мотивацію для учнів. В кінці зустрічі Дмитро пообіцяв, що вже зовсім скоро завітає в школи з інформаційно-просвітницькою програмою для дітей.

16:17 28.08.2018

Голосування щодо найкращого логотипу

Голосування щодо найкращого логотипу

Важливим елементом візуального сприйняття громади є його логотип, який відображає унікальні особливості регіону та вирізняє місцевість від сотень інших.

19:09 27.08.2018

Святкові заходи біля Районного будинку культури

Святкові заходи біля Районного будинку культури

23 та 24 серпня  пройшли свята державного значення – День Державного Прапора та День Незалежності України! Напередодні Дня Незалежності селищна рада взяла участь у святкових заходах, присвячених цим визначним датам. З нагоди святкування Доманівська селищна рада організувала святкову дискотеку біля Районного будинку культури. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар селищної ради Галина Шульгіна, яка привітала присутніх з прийдешніми святами та побажала всім гарного відпочинку. Запрошена студія «Респект» (Захарівка) розважала всіх охочих, які прийшли відпочити.

11:24 27.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь