A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

За чисте селище

За чисте селище

Святкові заходи, які проходили протягом минулого тижня до Дня селища Доманівка співпали з Всесвітнім Днем прибирання. В рамках проведення екологічних акцій та за підтримки БФ «Ласка» працівники селищної ради здійснили прибирання території селища Доманівки.

14:51 17.09.2018

Шановні співробітники служби МНС!

Шановні співробітники служби МНС!

Вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника, який відзначається 17 вересня! Порятунок людського життя - відповідальна, складна і дуже почесна робота, що вимагає високої кваліфікації, ініціативності, відповідальності та мужності. Відвага, співпереживання, чуйність, прагнення відгукнутися на чужу біду - ці якості відрізняють тих, хто несе службу в підрозділах МНС України. Піддаючи небезпеці своє життя, Ви рятуєте долі багатьох людей. Бажаю міцного здоров'я, твердості духу, щастя, миру і добра Вам і Вашим родинам! І, звичайно, якомога менше тривожних виїздів!

08:44 14.09.2018

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

      Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу, який відзначається 16 вересня!       Ліс – це безцінний дар. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої громади. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар.       Велике спасибі Вам, шановні працівники та ветерани лісового господарства, за невтомну працю і самовідданість. Сердечно бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра і достатку.

08:42 14.09.2018

Шановні фармацевти!

Шановні фармацевти!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника, який відзначається 15 вересня!

08:40 14.09.2018

Важлива інформація! Відключення електроенергії!

Важлива інформація! Відключення електроенергії!

14.09.2018 року з 8.00 до 17.00 припиниться електропостачання по таких вулицях: Лермонтова, Степова, Космонавтів, Свободи, Городня, Центральна, О. Ливадара, Механізаторів, Дружби, Зелена, Будівельна, Тиха, Пирогова.

15:36 13.09.2018

Квест «Domanivka-Quest»

Квест «Domanivka-Quest»

Сьогодні, 12 вересня, в День святкування 216-ї річниці з дня заснування селища Доманівка в рамках проекту «Доступний туризм, який реалізується на території Миколаївської області громадською організацією «Майстерня добра», Чорноморським національним університетом ім. Петра Могили за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, відбулася пошуково-пізнавальна гра під назвою «Domanivka-Quest».

20:25 12.09.2018

Шановні земляки-доманівці!

Шановні земляки-доманівці!

Сердечно вітаю вас з Днем селища та великим православним християнським святом – Святого Благовірного князя Олександра Невського!

15:41 11.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь