A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана. У Творчому просторі "ПораДій" відбувся «Районний фестиваль творчості», куди були запрошені громадяни поважного віку. Зібрались присутні, щоб віддати свою шану і повагу  людям, за спиною у яких великий життєвий шлях.

16:55 01.10.2018

Вітання з Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Вітання з Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Щиро вітаю Вас з теплим і сердечним святом - Днем людей похилого віку та Днем ветерана! Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

10:30 29.09.2018

Відбулася позачергова двадцять четверта сесія.

Відбулася позачергова двадцять четверта сесія.

28 вересня 2018 року відбулася позачергова ХХІV сесія Доманівської селищної ради першого скликання на якій було прийнято рішення «Про створення тимчасової контрольної комісії селищної ради з питань дотримання законодавства про працю Доманівським навчально-виховним комплексом «Доманівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1 – Центр дитячої та юнацької творчості», який перебуває у комунальній власності Доманівської селищної ради» та затверджено логотип об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради».

16:15 28.09.2018

Змагання з футболу

Змагання з футболу

27.09.2018 р. у селищі Доманівка на центральному стадіоні у рамках проведення XVІІІ обласних Спортивних ігор відбулися зональні змагання з футболу, в яких взяли участь команди учнів 9-11 класів  закладів загальної середньої освіти Доманівської селищної ради, Мостівської сільської ради та Веселинівської селищної ради. Після жеребкування та вітання команди зустрілися на футбольному майданчику,  де розгорнулася серйозна спортивна боротьба. Демонструючи хорошу техніку, неабияку кмітливість та наполегливість, команди за коловим принципом «з’ясовували» між собою, хто отримає бажану перемогу.

15:22 28.09.2018

Вітання з Всесвітнім днем бібліотек

Вітання з Всесвітнім днем бібліотек

 Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Всесвітнім днем бібліотек!У цей святковий день бажаю всім користувачам і читачам бібліотек, нашим друзям - бібліотекарям святкового настрою. Бібліотеки виконують в суспільстві високу місію - вони забезпечують доступ до знань, розвивають культуру. Треба згадати в цей день про великих трударів бібліотек, про тих, хто вірно служить своїй країні на ниві культури та освіти. Професія бібліотекаря була і залишається однією з найбільш затребуваних суспільством. Недарма Ваша терпляча та безкорисна робота викликає глибоку повагу і захоплення. Нехай це свято принесе у Ваш колектив гордість за свою професію, прагнення до творчості, дух взаєморозуміння з читачами та колегами. Від усієї душі бажаю бібліотекам і надалі залишатися теплим вогнищем культури і наснаги, щастя, добра і процвітання, міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, миру і благополуччя!                                                                                                                                  

09:57 28.09.2018

Дорогі вихователі!

Дорогі вихователі!

Вітаю з професійним святом всіх вихователів! У людей рідко буває більше трьох дітей, а у Вас їх цілі групи, сотні дітей за всю вашу кар'єру. Бажаю ніколи не втрачати терпіння і отримувати радість від своєї роботи. Вихователь  закладає в дитячі серця те, що луною відгукнеться в дорослому житті. У День вихователя висловлюю подяку та найкращі побажання тим, завдяки кому в серцях наших дітей є паростки любові і великодушності, розважливості й гарного виховання .

10:15 27.09.2018

Про скликання позачергової ХХІV сесії Доманівської селищної ради першого скликання

Про скликання позачергової ХХІV сесії Доманівської селищної ради першого скликання

Доманівська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради, старост та населення, що відповідно до статей 42,46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" 28 вересня 2018 року о 14 годині відбудеться позачергова ХХІV сесія селищної ради першого скликання.

09:46 26.09.2018

Відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради

Відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради

25 вересня 2018 року за участі селищного голови Доги О.О., заступника голови Власюка В.Д., начальника відділу освіти , молоді та спорту та за участі депутатів постійних комісій ради з питань освіти, культури, охорони здоров»я, соціального захисту населення, фізичної культури, молоді та спорту, з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та управління комунальною власністю відбулося засідання постійної комісії Доманівської селищної ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності та етики, засобів масової інформації

09:20 26.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь