Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ, ЯКЕ УТРИМУЄ ТЕЛЯТ!

Дата: 06.03.2019 08:32
Кількість переглядів: 1909

Згідно постанови КМУ № 107 продовжується сільськими радами приймання  від  фізичних осіб, які мають  право  на отримання  дотації за ідентифікований молодняк великої рогатої худоби,   копій документів до 01 травня, до 1 вересня, до 1 грудня:

        паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку;

паспорта громадянина України;

довідки або договору про відкриття рахунка в банку;

ідентифікаційного коду.

За кожні 4 місяці його утримання нараховується:  4 міс.- 300 грн, за 8 міс. -700 грн, з 12 міс - до 13 місячного віку -1500 грн.

Документи, що подаються для отримання дотації за молодняк, якому виповнилося 12 місяців у грудні попереднього року, приймаються до 1 квітня поточного року у разі наявності в господарстві населення такого молодняка на момент подання документів без обмежень по віку.  На закуплений молодняк теж  нараховується дотація.

         Жодних обмежень  щодо реалізації  молодняка ВРХ не існує. В минулому році  населенням отримано   1, 046 млн грн. за утримання 919 телят вчасно і повному обсязі.   По цьому показнику Доманівський район знаходиться на 1 місці в області. Не втрачайте можливості скористатися державною дотацією.

  Щодо  державної підтримки розвитку фермерських господарств  діє постанова КМУ № 106 від 07.02.2018 року із змінами внесеними Постановою № 126 від 30 січня 2019 року. За  роз’ясненнями звертатися до відділу агропромислового розвитку вул. Центральна ,39. Тел. 9-10-97.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь