A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 06.03.2019 11:51
Кількість переглядів: 855

Під час засідання виконавчого комітету Доманівської селищної ради, яке відбулося 05 березня 2019 року під головуванням секретаря Доманівської селищної ради Шульгіної Г.В, члени виконавчого комітету розглянули ряд питань що стосуються безпосередньо життєдіяльності громади.

Так, на розгляд було винесено питання щодо організації підвезення учнів та педагогічних працівників до Доманівського навчально-виховного комплексу «Доманівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1-Центр дитячої та юнацької творчості» та її філій, за результатами розгляду винесено рішення про внесення змін до карт-схем маршрутів автобусів опорних шкіл ОТГ.

Виконавчим комітетом затверджено калькуляцію комунальному підприємству Ринок смт Доманівка за бронювання торгівельного місця в сумі 10,00 грн. за 1 п.м., а також, затверджено ряд заходів щодо поліпшення стану навколишнього середовища, благоустрою, озеленення населених пунктів Доманівської селищної ради, які будуть здійснюватись в рамках місячника з благоустрою в березні-квітні 2019 року.

Крім цього, виконком розглянув питання що стосуються малолітніх та неповнолітніх дітей, які проживають на території громади в неповних родинах та перебувають в складних життєвих обставинах.

З нагоди відзначення Дня працівника житлово-комунального господарства було вирішено відзначити грамотами за значний вклад в розвиток житлово-комунального господарства Доманівської селищної ради працівників комунального підприємства «Доманівське».

В ході засідання урочисто вручено грамоту Миколаївського обласного відділення фізичної культури та спорту МОН України за вагомий внесок в розвиток дитячого спорту тренеру-викладачу Доманівської ДЮСШ Доманівської селищної ради Дашку В.П.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь