Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Верифікація діючих механізмів участі громадян у місцевому врядуванні

Дата: 03.09.2019 11:49
Кількість переглядів: 622

    02 вересня 2019 року організаторами  конкурсу – Благодійна організація Благодійний Фонд «ЛАСКА», партнер програми DOBRE у Миколаївській області, проведено по Доманівській ОТГ верифікацію діючих механізмів участі громадян у місцевому врядуванні, для можливості відбору переможця серед заявок ОТГ.

Так, в липні місяці Доманівською селищною радою подано заявку на конкурс на найкраще використання механізмів участі громадян у місцевому врядуванні в Миколаївській області. Залучення громадян до місцевого урядування стоїть на порядку денному громад-учасниць програми DOBRE. До оцінювання у 2019 році були обрані механізми, які використовуються найчастіше, а саме: бюджет участі, е-петиція, громадські слухання, публічний звіт голови громади, звернення громадян, консультативно-дорадчі органи (громадська рада, молодіжна рада), залучення мешканців до бюджетного процесу.

Верифікація відбулася у формі відкритої зустрічі з мешканцями громади для визначення розуміння та участі мешканців в процесі прийняття рішень, в ході якої серед учасників проведено анонімне опитування у формі заповнення анкети, а також наявності документів, які підтверджують дію  кожного механізму участі.

Результати конкурсу будуть оголошені і переможці нагороджені на обласному фестивалі громад, який відбудеться 15 вересня в м. Вознесенськ. 

             Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь