Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Встановлення пішохідних переходів в смт Доманівка

Встановлення пішохідних переходів в смт Доманівка

   Сьогодні, 24 вересня, виконавчим комітетом Доманівської селищної ради на перехресті вулиць Свободи та О.Ливадара розпочато нанесення дорожньої розмітки 1.14.1 «Пішохідний перехід» на асфальтовому покритті дороги, де попередньо на узбіччі доріг було встановлено дорожні знаки 5.35.1 «Пішохідний перехід». Перевагою облаштування пішохідних переходів є суттєве підвищення рівня безпеки громадян на селищних дорогах.

13:16 24.09.2019

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

   23 вересня  2019 року о  15 годині  в Доманівському районному будинку культури відбудеться зустріч із народним депутатом України по 131 округу Чорноморовим Артемом.

13:26 20.09.2019

Заходи до Дня партизанської слави України

Заходи до Дня партизанської слави України

   Вже 74 роки  пройшло з моменту закінчення Другої світової війни, але відгомони минулого не дають нам забути про ті важкі й трагічні для нас часи. Пам'ять   проті події багата історіями героїчних подвигів, і нам слід пишатися, що багато з них належать і нашим землякам.

09:07 20.09.2019

Увага! Вакансія!

Увага! Вакансія!

     Доманівська селищна рада  повідомляє про наявність вакантної посади головного спеціаліста юридичного відділу виконавчого органу селищної ради на час декретної відпустки основного працівника. 

17:55 17.09.2019

Вакцинація диких тварин проти сказу з використанням авіатранспорту

Вакцинація диких тварин проти сказу з використанням авіатранспорту

Первомайське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що відповідно до виконання програми боротьби зі сказом на території України в 2019 році, враховуючи складну епізоотичну ситуацію щодо сказу в Україні, Держпродсгюживслужба проводить масштабну антирабічну пероральну вакцинацію диких м'ясоїдних тварин із застосуванням авіатранспорту. Розповсюдження вакцини здійснюватиметься за таким принципом:

14:59 17.09.2019

Фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом»

Фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом»

    15 вересня в парку Січової Слави міста Вознесенська відбувся перший фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом». Цей захід був покликаний об'єднати громади, які беруть активну участь в Програмі DOBRE з метою поширення кращих практик залучення громадськості, активізації жителів і встановлення конструктивної взаємодії жителів і органів місцевого самоврядування об'єднаних територіальних громад, культурного обміну та встановлення співпраці.

15:55 16.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь