A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Затверджено мережу закладів дошкільної та загальної середньої освіти на 2020-2021 навчальний рік

Дата: 18.09.2020 14:38
Кількість переглядів: 1645

Фото без описуРішенням виконавчого комітету Доманівської селищної ради, яке відбулося 17 вересня, затверджено мережу закладів дошкільної та загальної середньої світи на 2020-2021 навчальний рік. 

Мережа закладів дошкільної та загальної середньої освіти Доманівської селищної ради забезпечує  створення необхідних умов для виховання дітей у системі дошкільної освіти, здобуття неповнолітніми обов’язкової повної загальної середньої освіти, отримання додаткових освітніх послуг, розвиток їх здібностей у навчальних закладах.

У 2020-2021 навчальному році в громаді функціонують 6 закладів загальної середньої освіти: 

  • денні загальноосвітні школи – 5, з них – 3 філії;
  • вечірня школа – 1.

У денних закладах відкрито у 2020-2021 навчальному році 58 класів, де навчається 905 учнів. У вечірній школі відкрито 3 класи для 31 учня.

У 2020-2021 навчальному році функціонують 4 заклади системи дошкільної освіти, у яких відкрито 14 груп та виховуються 248 дітей.

Дана мережа відповідає конституційним нормам на здобуття освіти, розвитку дитини як особистості, задовольняє потреби населення та створює додаткові умови для рівного доступу громадян до якісної освіти.

Окрім цього, виконкомом затверджено ряд рішень що стосуються захисту прав дітей, а саме: рішенням №93-№95 надано право батьку представляти інтереси дітей при реєстрації права на нерухоме майно, з № 96 по № 103 - надано дозволи за заявою батьків та опікунів на влаштування 8 дітей на цілодобове перебування до інтернатних закладів за умови їх державного утримання.

На підставі звіту начальника відділу житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури, містобудування, архітектури та благоустрою виконавчого органу Доманівської селищної ради В.Гурова та на виконання Плану заходів щодо забезпечення населення смт Доманівка питною водою гарантованої якості, затвердженого на попередніх засіданнях  виконкому, прийнято рішення щодо забезпечення якісною питною водою абонентів, які користуються водою зі свердловин № 1042 (свердловина по вул. Пірогова (ЦРЛ)) та № 0246 (свердловина по вул Академіка Павлова (Бойня)). Альтернативним вирішенням даної проблеми на короткостроковий термін стало проведення роботи з підключення абонентів до свердловин, які знаходяться в приватній власності ТОВ «Миколаївмолпром», ПП «Веселий Роздол», ТзДВ «Доманівське АТП 14844» та ТОВ «Благополуччя», та на довгостроковий термін - проведення розвідувальних робіт щодо винайдення якісної питної води на території розташування свердловин за №№ 1042, 0246.

З метою підвищення ефективності проведення інформаційно-просвітницької роботи і поширення знань серед населення з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях за місцем проживання на території Доманівської селищної ради створено три позаштатні консультаційні пункти з питань цивільного захисту при Доманівській селищній раді (смт Доманівка, с.Петропавлівка, с.Царедарівка).

А також, прийнято рішення щодо видалення крони зелених насаджень (тополь) в кількості 3 шт. до висоти 3 метри по вул. Пірогова, 3, які становлять загрозу для електро- та газопостачання на території їх розміщення. Рішення прийняте на підставі акту обстеження, підписаних представниками філії ПАТ «Миколаївобленерго» та відділу ПАТ «Миколаївгаз».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь