A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні жителі Доманівської громади!

Дата: 23.09.2020 14:38
Кількість переглядів: 1827

Фото без описуДоманівська селищна рада розпочинає анкетування та збір пропозицій до формування бюджету на 2021 рік серед жителів Доманівської громади, а також жителів Володимирівської, Маринівської, Щасливської, Зеленоярської сільських рад у рамках інформаційної кампанії «Впливай на бюджет своєї громади!» Ваші пропозиції будуть враховані при визначенні стратегічних та операційних цілей, а також напрямків проектів направлених на соціально-економічний розвиток в нашій громаді. Анкета є повністю анонімною.

Впливай на місцеву бюджетну політику - надай свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади у наступному році! БЮДЖЕТ ГРОМАДИ – ЦЕ ГРОШІ ГРОМАДИ, ТВОЇ ГРОШІ!

Кожен житель Доманівської громади та Володимирівської, Маринівської, Щасливської, Зеленоярської сільських рад може внести пропозиції в довільній формі чітко та конкретно сформульовані, які на його думку мають бути враховані в бюджеті 2021 року. Пропозиції приймаються на електронну адресу selrad@ukr.net з поміткою «Пропозиція до бюджету» за телефоном бухгалтерії Доманівської селищної ради тел. 9-13-60,  або через заповнення ЕЛЕКТРОННОЇ АНКЕТИ у термін до 24 жовтня 2020 року.

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень селищної ради, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з зазначенням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

 

Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили на заповнення анкети. Результати дослідження будуть розміщені на офіційному сайті громади та доступні громадськості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь