Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

ЗАПРОШЕННЯ

ЗАПРОШЕННЯ

Запрошуємо жителів Доманівської громади на зустріч з представниками БФ "ЛАСКА" для проведення верифікації діючих механізмів участі, які запроваджено у громаді. Зустріч відбудеться 02 вересня 2019р. о 09:30 год. в приміщенні селищної ради ( мала зала засідань). 

16:24 27.08.2019

УВАГА! Планові роботи!

УВАГА! Планові роботи!

     У зв`язку з роботами 05.09.2019 з 08:30 по 17:00 на вітряній лінії 10кВт №204 буде припинено надання електропостачання в смт. Доманівка по вулицях: Осипенко, Комарова, Суворова, Садова, Новоселів, Лермонтова, 40 років Перемоги, Аграрна, Українська, Західна, Козацька, Квіткова, Шевченко, Стрілкової Дивізії, Мельнична, Денисенко, Перемоги, Затишна, Північна, Першотравнева, Заводська та в селі Петропавлівка.

16:48 22.08.2019

В продовження теми, щодо створення ефективного Центру надання адміністративних послуг на території Доманівської об’єднаної громади

В продовження теми, щодо створення ефективного Центру надання адміністративних послуг на території Доманівської об’єднаної громади

     14 працівників громади та Доманівської райдержадміністрації пройшли навчання за тематикою «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП. Гендерні питання у контексті надання адміністративних послуг». Протягом двох днів учасники підвищували професійний рівень та детально вивчали поняття ділового етикету і культури комунікацій з відвідувачами ЦНАП, принципи ділового етикету, особливості гендерноорієнтованого підходу роботи в ЦНАП.

14:57 21.08.2019

Запрошення на військову службу за контрактом

Запрошення на військову службу за контрактом

«Військовий» – актуальна та дуже затребувана професія в рейтингу затребуваних професій сучасного ринку праці України, тому орієнтація незайнятих громадян на військову службу – один із пріоритетних та актуальних напрямків роботи, який проводить Доманівський районний військовий комісаріат. 

16:25 19.08.2019

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

В Доманівській селищній раді здійснюється підвіз осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.

16:22 19.08.2019

Тренінг для представників ОТГ

Тренінг для представників ОТГ

       Представники Доманівської селищної ради взяли участь у дводенному тренінгу в м.Миколаєві "Налагодження системи внутрішнього контролю в ОТГ" для громад -партнерів Програма DOBRE в Миколаївській області. Це перша складова непростого процесу розробки плану дій з налагодження системи внутрішнього контролю для ОТГ.

10:27 13.08.2019

Сучасний високоефективний центр надання адміністративних послуг в громаді

Сучасний високоефективний центр надання адміністративних послуг в громаді

В рамках міжнародної Програми «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом, з метою розширення прав і можливостей громади, Доманівською селищною радою створюється сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

10:25 12.08.2019

Оголошення!

Оголошення!

Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок!

16:08 09.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь