Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом»

Фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом»

    15 вересня в парку Січової Слави міста Вознесенська відбувся перший фестиваль громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом». Цей захід був покликаний об'єднати громади, які беруть активну участь в Програмі DOBRE з метою поширення кращих практик залучення громадськості, активізації жителів і встановлення конструктивної взаємодії жителів і органів місцевого самоврядування об'єднаних територіальних громад, культурного обміну та встановлення співпраці.

15:55 16.09.2019

Увага! Планові роботи!

Увага! Планові роботи!

         В зв`язку з плановими ремонтними роботами 23 та 24 вересня з 08:30 до 17:00 буде припинено подачу електроенергії в смт.Доманівка по вулицях Осипенко, Суворова, Садова, Комарова.

11:03 11.09.2019

Привітання з 90-річним ювілеєм!

Привітання з 90-річним ювілеєм!

11 вересня 2019 року, своє 90-річчя святкував житель села Олександродар - Антонюк Іван Лук’янович, який з радістю зустрічав гостей, дітей, онуків та правнуків  в своїй оселіПредставники  Доманівської громади привітали ювіляра з найкращими  побажаннями, міцного здоров’я,  благополуччя та довгих років життя.

10:31 11.09.2019

Академія жіночого лідерства в рамках програми DOBRE

Академія жіночого лідерства в рамках програми DOBRE

Гарні, розумні та чарівні жінки - представниці органів влади, громадські активісти Доманівської громади прийняли участь у триденному тренінгу Академії Жіночого Лідерства, організованої українським жіночим фондом в рамках програми Добре.

20:31 06.09.2019

Верифікація діючих механізмів участі громадян у місцевому врядуванні

Верифікація діючих механізмів участі громадян у місцевому врядуванні

    02 вересня 2019 року організаторами  конкурсу – Благодійна організація Благодійний Фонд «ЛАСКА», партнер програми DOBRE у Миколаївській області, проведено по Доманівській ОТГ верифікацію діючих механізмів участі громадян у місцевому врядуванні, для можливості відбору переможця серед заявок ОТГ.

11:49 03.09.2019

Вересневий дзвоник кличе всіх до школи

Вересневий дзвоник кличе всіх до школи

   День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступлять поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років. А випускники востаннє переживають сьогодні зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

12:13 02.09.2019

Щирі вітання підприємцям Доманівської громади!

Щирі вітання підприємцям Доманівської громади!

    У першу неділю вересня ми традиційно відзначаємо День підприємця і саме Вам, енергійним, ініціативним людям-підприємцям Доманівської громади адресуються слова вдячності. Ви зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяєте розвитку нашої громади, створюєте умови для власного добробуту та процвітання нашого селища.

16:07 30.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь