A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

  Щиро вітаю вас зі святом – Днем Конституції!  Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України.

16:10 26.06.2020

До уваги абонентів КП «Доманівське»!

До уваги абонентів КП «Доманівське»!

З метою врегулювання відносин з КП «Доманівське» та фізичними особами-абонентами, які отримують або мають намір отримувати послуги з централізованого водопостачання, у разі відсутності або тимчасової несправності засобів обліку споживання холодної води, рішенням виконавчого комітету Доманівської селищної ради від 22.06.2020 року №57 «Про встановлення норм споживання води по Доманівській селищній раді» затверджено норми споживання холодної води в будинках з централізованим водопостачанням - 8 куб.м. води на одну особу на місяць.

15:57 25.06.2020

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

З 1 по 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися на міжнародному рівні.

08:37 16.06.2020

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

       15.06.2020 від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове попередження «вдень 16 червня по області та м. Миколаєву значний дощ, гроза, під час грози шквал 15-20 м/сек., в окремих районах град. Перший рівень небезпечності жовтий.».

16:55 15.06.2020

Увага, карантин продовжує діяти!

Увага, карантин продовжує діяти!

Загроза COVID -19 досі залишається серйозною, а карантин продовжує діяти. Тому, звертаємося до жителів громади з проханням не нехтувати правилами, рекомендованими міністерством охорони здоров'я, дотримуватися соціальної дистанції, користуватись масками та антисептиками.

13:29 15.06.2020

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Первомайське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській просить довести до відома суб’єктів господарювання, що займаються бджільництвом, громадянських організацій бджолярів з Бюджетною програмою КПКВК 1201150. Повідомити пасічників які мають паспорт на пасіку але відсутня державна реєстрація операторів ринку, відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 14.06.2018 року №6002-113-12/4087 щодо реєстрації пасік, розпорядження Головного державного ветеринарного нспектора України від 11.06.2018 року № 67 державна реєстрація є обов’язкова для суб’єктів господарювання, які займаються утриманням та розведенням бджіл. Реєстрація потужностей здійснюється на безоплатній основі. Оператор ринку необхідно лише подати заяву до територіального органу Держпродспоживслужби за місцем розташування потужностей та детальну інформацію про вид діяльності. Додаємо список ПІБ кому потрібно дійснити реєстрацію.

16:29 11.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь