A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Автопарк соціальних служб: проблеми та перспективи

Автопарк соціальних служб: проблеми та перспективи

29 липня заступник Доманівського селещного голови по виконавчій роботі Володимир Гулич надав коментар ведучій програми «Радіодень» "регіональній дирекції UA :МИКОЛАЇВ" Галині Самойленко щодо питання перевезення людей з інвалідністю у Доманівській громаді.

16:12 29.07.2020

Облаштування зони відпочинку в центральному сквері

Облаштування зони відпочинку в центральному сквері

Покращення благоустрою населених пунктів Доманівської громади майже завжди потребує спільної координації влади та жителів громади. Нещодавно, за такої співпраці, у центральному сквері селища Доманівка демонтовано старі лавки та встановлено нові, для покращення комфорту громадян. Лавки придбано за кошти селищного бюджету та передано місцевим волонтерам, які працювали в рамках проекту #БУР "Будуймо Україну Разом". Окрім цього, ними встановлено сонцезахисний навіс для захисту відпочиваючих. Тож, працюючи разом, ми зможемо розбудувати нашу Доманівську громаду!

13:40 29.07.2020

Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ”

Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ”

Рішенням Миколаївської обласної ради від 12 жовтня 2017 року № 23 затверджено цільову регіональну Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ” на 2018-2023 роки. Ця Програма визначає один із шляхів розв’язання найбільш важливої загальносуспільної проблеми області та держави в цілому – забезпечення населення житлом. Вона спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, насамперед для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей, із залученням для цих цілей коштів державного та місцевих бюджетів усіх рівнів.

10:23 29.07.2020

«Скринька здоров'я» для громади

«Скринька здоров'я» для громади

Сьогодні, 28 липня, Доманівська селищна рада передала медичному персоналу Петропавлівському та Царедарівському  фельдшерсько - акушерським пунктам, дошкільним закладам освіти Доманівської об’єднаної громади «Скриньки здоров'я», які містять найнеобхідніші предмети захисту від COVID -19, а саме: захисні рукавички, маски і респіратори, окуляри, халати, безконтактний термометр, дезінфікуючі засоби. Усі товари сертифіковані відповідно до українських та міжнародних стандартів.

16:30 28.07.2020

До уваги суб`єктів господарської діяльності Доманівської селищної ради!

До уваги суб`єктів господарської діяльності Доманівської селищної ради!

З метою ознайомлення суб’єктів підприємництва з інструментом представництва та захисту їх законних інтересів у відносинах з органами державної влади і місцевого самоврядування Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, спільно з Радою бізнес-омбудсмена, заплановано проведення 30 липня 2020 року об 11-00 вебінару на тему «Рада бізнес-омбудсмена - реальні кейси захисту бізнесу у державних органах».

13:46 28.07.2020

Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2020 році

Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2020 році

Згідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року № 515) передбачається, що у 2020 році визначення осіб на отримання грошової компенсації по Доманівській селищній раді здійснюється на обласному рівні на підставі пропозицій місцевих бюджетів за наявною кількістю дітей зі спеціальним статусом, що перебувають на квартирному обліку по регіону в порядку черговості взяття їх на облік.

16:06 24.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь