A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Маринівці обговорили питання розвитку освіти Доманівської селищної ради

Дата: 24.03.2021 16:51
Кількість переглядів: 439

Фото без опису23 березня у Маринівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІст. проведено чергову зустріч селищного голови Віктора Власюка за участю заступника голови Олександри Сохань, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Олександри Тихолаз з педагогічними колективами Маринівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. та Маринівського закладу загальної середньої освіти І ст.

У ході зустрічі обговорено стан освіти громади, фінансування та перспективи її розвитку. Голова зазначив, що освіта – це майбутнє наших дітей, а тому – і майбутнє України. Віктор Власюк  зауважив: «Я бачу освіту як бізнес -проєкт, який повинен приносити певні результати. Ми будемо максимально покращувати умови, в яких працюють наші освітяни». За його словами, йдеться не лише про фінансове забезпечення, а й про умови роботи.

Віктор Власюк закликав працівників освіти змінити підхід до надання освітніх послуг та зазначив: «Талановиті діти та педагоги отримуватимуть стипендії і премії селищної ради. Бо школярі мають бути впевнені, що розумом і талантом можна заробляти, а педагоги, що їх креативність, інновації та старанність будуть оцінені».

Крім того,  голова селищної ради запропонував педагогічним працівникам проводити відкрите репетиторство, з метою кваліфікованого педагогічного супроводу учнів під час підготовки до ЗНО та  наголосив на необхідності зрушення освітньої галузі з місця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь