A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Привітання з 90-річчям!

Привітання з 90-річчям!

Сьогодні 29 вересня 2020 року відзначає свій поважний 90-літній ювілей чудова людина, мудрий і завзятий чоловік – Цуркан Іван Дмитрович.

10:57 29.09.2020

Пам’ятаймо про жахливі винищення безневинних людей

Пам’ятаймо про жахливі винищення безневинних людей

29 вересня 2020 року виповнюються 79-ті роковини початку однієї з найтрагічніших сторінок Голокосту – масових страт нацистськими окупантами в урочищі Бабин Яр у м.Києві євреїв, а також ромів, українців та представників інших національностей.

10:10 29.09.2020

Свій 95 - річний ювілей відзначила Гаврилова Антоніна Іванівна

Свій 95 - річний ювілей відзначила Гаврилова Антоніна Іванівна

У цей святковий день, 25 вересня, до ювілярки з подарунками завітали  голова райдержадміністрації Сергій Шурабура та заступник Доманівського селищного голови по виконавчій роботі Володимир Гулич. Вітаючи Антоніну Іванівну, почесні гості висловили слова щирої вдячності з нагоди 95-річчя!

15:57 25.09.2020

Подавай! Пропозиції до формування бюджету на 2021 рік Доманівської селищної ради!

Подавай! Пропозиції до формування бюджету на 2021 рік Доманівської селищної ради!

Доманівська селищна рада розпочинає анкетування та збір пропозицій до формування бюджету на 2021 рік серед жителів Доманівської громади, а також жителів Володимирівської, Маринівської, Щасливської, Зеленоярської сільських рад у рамках інформаційної кампанії «Впливай на бюджет своєї громади!» Ваші пропозиції будуть враховані при визначенні стратегічних та операційних цілей, а також напрямків проектів направлених на соціально-економічний розвиток в нашій громаді. Анкета є повністю анонімною.

14:38 23.09.2020

Вшанували пам'ять земляків - учасників підпільного руху Доманівки у часи Другої світової війни

Вшанували пам'ять земляків - учасників підпільного руху Доманівки у часи Другої світової війни

Сьогодні, 22 вересня, у День партизанської слави представники трудових колективів та учнівської молоді селища Доманівка зібралися біля Братської могили загиблим воїнам Другої світової війни, щоб віддати данину всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога. Пам'ять партизанів, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до однойменної дошки землякам підпільникам, які діяли на території Доманівки.

14:36 22.09.2020

Міжнародний  день  миру у Доманівському ДНЗ №2

Міжнародний день миру у Доманівському ДНЗ №2

Під таким гаслом діти старших груп Доманівського ДНЗ №2 долучилися до відзначення Міжнародного дня миру. До 21 вересня 2020 року вихованці середньої  та  старших груп  разом з вихователями  Марочканич Н.О., Борисова А.О.,Балога Т.М., Коршенко Н.О.  готувалися дуже ретельно.  Адже в цей день у всьому світі люди відзначають чи не найважливіший серед всіх днів року день – Міжнародний день миру. Напередодні в групах були проведені заняття, бесіди, розглядання ілюстрацій на загальну тему «Найдорожче що є в світі – мир і злагода серед людей планети». А вже 21 вересня, наймолодші вболівальники за мир не тільки в своїй країні, а й у всьому світі, на заняттях з зображувальної діяльності з натхненням власноруч виготовляли символ миру – білокрилих голубів. Старанність і відповідальність, яку проявили діти, вселяють надію і підтримують віру в те, що в Україні та в усьому світі не буде місця війні. Дошкільнята виконали аплікацію на тему «Голуб – птах миру». Таке заняття дало змогу діткам зайнятися корисною та цікавою діяльністю, мало на меті виховати дружнє та толерантне ставлення один до одного. А діти старшої групи малювали голуба - птаха миру в жовто-блакитних тонах. Найменші вихованці нашого садка виконали малюнки на тему "Долонька дружби"

14:21 22.09.2020

До уваги керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності та жителів Доманівської селищної ради!

До уваги керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності та жителів Доманівської селищної ради!

На часі пора цвітіння одного з найнебезпечніших карантинних бур’янів - амброзії полинолистої, тож нагадуємо керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності та жителям громади щодо своєчасного видалення бур'янів, у тому числі амброзії полинолистої на територіях приватних домоволодінь, багатоквартирних будинків, підприємств, установ організацій, та на територіях, що перебувають у користуванні. Залучення населення та керівників підприємств щодо знищення карантинних рослин і бур’янів на території Доманівської селищної ради здійснюється згідно з Планом заходів по знищенню карантинних бур’янів на території Доманівської селищної ради на 2020 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 30.06.2020 за № 62 що відповідає Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою населених пунктів Доманівської селищної ради, затверджених рішенням XIV сесії 6 скликання від 03 липня 2012 року №15.

14:37 21.09.2020

Затверджено мережу закладів дошкільної та загальної середньої освіти на 2020-2021 навчальний рік

Затверджено мережу закладів дошкільної та загальної середньої освіти на 2020-2021 навчальний рік

Рішенням виконавчого комітету Доманівської селищної ради, яке відбулося 17 вересня, затверджено мережу закладів дошкільної та загальної середньої світи на 2020-2021 навчальний рік. 

14:38 18.09.2020

Увага! Проводиться пероральна вакцинація тварин проти сказу

Увага! Проводиться пероральна вакцинація тварин проти сказу

З метою протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитичних хвороб тварин в Україні у  2020 році,затвердженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 12.02.2020 р. за № 1, з 17-18 вересня 2020 року  на території Миколаївської області планується проведення пероральної вакцинації тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною проти сказу з літаків.

11:06 17.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь