A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з Днем територіальної оборони України

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з Днем територіальної оборони України

Дорогі земляки! У першу неділю жовтня Україна відзначає День територіальної оборони України. Вітаю усіх наших земляків, які відстоюють Незалежність України в лавах територіальної оборони України. Сьогодні територіальна оборона України є невід’ємною частиною сил оборони держави і національного спротиву. Наші Герої відважно захищають територіальну цілісність України, боронять рідну землю. Ми віримо в наших воїнів-захисників, віримо, що війна врешті-решт закінчиться і на нашу землю прийде такий довгоочікуваний мир. Від щирого серця бажаю всім нам миру, міцного здоров’я та Божого благословення! Слава Україні! Героям Слава! Селищний голова                                                     Віктор ВЛАСЮК  

08:30 02.10.2022

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Шановні ветерани та люди поважного віку! 1 жовтня Світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, як символ єдності і спадкоємності поколінь. Зі словами подяки звертаюсь до старшого покоління. Ваша мудрість,  життєвий досвід, невичерпна енергія і оптимізм є взірцем для підростаючого покоління. Від щирого серця бажаю Вам здоров’я, сил та наснаги і головне – Миру та благополуччя! Нехай добро повертається до Вас сторицею!  

08:24 01.10.2022

Співпраця з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH

Співпраця з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH

В рамках проєкту «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки       України» Відділення для стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання  Доманівської селищної ради отримало нові матраци, ковдри, подушки, постіль, рушники.

09:30 29.09.2022

Зміна часу комендатської години

Зміна часу комендатської години

За розпорядженням голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія КІМА від 23.09.2022 № 327- р на території Миколаївської області з 01 жовтня 2022 року запроваджено комендантську годину та спеціальний режим світломаскування в режимі повного затемнення з 22.00 до 06.00 години.

11:39 26.09.2022

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

27.09.2022 року у зв"язку з технічними роботами (підключення реєстрів), прийом громадян буде здійснюватись обмежено. Просимо всіх перенести візит до ЦНАПу та інших відділів селищної ради на 28.09.2022 року.

11:29 26.09.2022

Обговорили питання цивільного захисту населення

Обговорили питання цивільного захисту населення

20 вересня, відбулась робоча зустріч-нарада  керівництва Вознесенського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області та Доманівської селищної ради на якій розглянуті питання цивільного захисту населення Доманівської громади, шляхи вирішення викликів сьогодення, підвищення рівня протипожежної безпеки в населених пунктах громади, проведення широкого спектра інформаційно - роз’яснювальних заходів серед населення громади з залученням інтернет-ресурсів, надання методичної допомоги, проведення часів безпеки життєдіяльності населення в умовах військового стану в закладах освіти громади, приведення наявних укриттів (простіших укриттів, ПРУ) в стан готовності для використання за призначенням цивільного захисту та інші питання. Представники Вознесенського РУ ГУ ДСНС у Миколаївській області передали п’ять комплектів бойового спорядження для екіпіровки  добровільного пожежного формування (ДПК) в с. Маринівка на базі Маринівського КП «Маринівське-1». Сторони погодили напрямки розвитку взаємовідносин та плідної співпраці щодо покращення стану цивільного захисту Доманівської громади.

14:14 20.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь