A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Покращуємо якість медицини

Дата: 31.08.2023 14:16
Кількість переглядів: 147

Співпраця Доманівського центру первинної медико-санітарної допомоги з Благодійним фондом “Пацієнти України”  #Пацієнти України в рамках проєкту “Програма ЄС «Міцні Регіони — Спеціальна програма підтримки України”, що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH #GIZ Ukraine  – це справжній прорив первинної медицини нашої громади. Завдяки участі в проєкті “Посилення спроможності закладів охорони здоров’я у громадах пріоритетних регіонів в умовах воєнної агресії РФ” медичні працівники отримали нові професійні знання, взяли участь у 14 вебінарах, навчились протистояти викликам сьогодення, познайомились з моделлю розширеної медичної допомоги.

За період втілення проєкту КНП “Доманівський центр первинної медико-санітарної допомоги” отримали  обладнання, на загальну суму 388 610,40 грн, а саме:

  • 12-ти канальний ЕКГ- апарат 3 шт. (129 735 грн):
  • Фармацевтичний (лабораторний) холодильник на 145 літрів, температурний режим 0 С- +15С, вертикальний з опціями 1 шт (83 353,00 грн);
  • Ноутбук Lenovo ThinkBook 15G3 ACL 15,6 FM/ R55500U/16/512/UMA/WP10/FP/BL 8 шт. (174 264 грн) та миша бездротова Esperanza Titanum Mouse ™ 104K Black 8 шт (1 258,40 грн).

Дякуємо Благодійному фонду Пацієнти України та GIZ Ukraine за надзвичайно цінну підтримку у реалізації важливої місії – надання якісної професійної медичної допомоги. Селищна рада разом з партнерами докладає максимум  зусиль для зміцнення медичної інфраструктури та покращення якості життя нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь