A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Питна вода, проблеми та шляхи вирішення

Питна вода, проблеми та шляхи вирішення

Для Доманівки питання забезпечення питною водою актуальне завжди. Проблема накопичувалась десятиліттями і цього літа жителі відчули її найбільш гостро.

16:06 27.07.2022

Ремонт доріг на території Доманівської селищної ради

Ремонт доріг на території Доманівської селищної ради

На території Доманівської громади Служба автомобільних доріг у Миколаївській області за співфінансуванням Доманівської селищної ради проводить роботи з ліквідації ямковості на автомобільній  дорозі регіонального значення Р-75.

09:57 22.07.2022

Загинув у бою наш земляк Андрій Кісельов

Загинув у бою наш земляк Андрій Кісельов

17 липня 2022 року в бою з рашистськими загарбниками на Херсонському напрямку загинув наш земляк Кісельов Андрій Миколайович  ("Кіса").  Мужній патріот, безмежно закоханий у рідний край, Андрій Кісельов у складі окремої тактичної групи "Волинь" УДА з 2016 року боронив кордони України в районі міста Мар'їнка Донецької області. З самого початку повномасштабного вторгнення російських окупантів не вагаючись став в перші ряди захисників Батьківщини.   Неможливо знайти слова втіхи, загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, сумуємо разом близькими та друзями загиблого, низько схиляємо голови у скорботі.  Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава відважному українському воїну Андрію Кісельову, нехай його душа знайде Вічний спокій на небесах.

16:52 19.07.2022

Допомога від ООН ЮНІСЕФ

Допомога від ООН ЮНІСЕФ

14 липня Доманівська селищна рада отримала від дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine інвентар для обладнання захисних споруд в закладах освіти. Школи та дитячі садки громади отримають баки для питної води, необхідні гігієнічні набори. Така допомога стала можливою завдяки підтримки партнера громади Наталії Ващіленко (Natalia Waschilenko). Щиро дякуємо за допомогу! Віримо, подальша співпраця буде направлена на розбудову європейського майбуття. Слава Україні!

16:01 15.07.2022

Національна платформа «UNITED 24» – «єдине вікно» для збору пожертв на підтримку України

Національна платформа «UNITED 24» – «єдине вікно» для збору пожертв на підтримку України

Указом Президента України від 17 травня 2022 р. № 344/2022 доручено Кабінету Міністрів України забезпечити запровадження в рамках національної платформи «UNITED 24» «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямками, як: допомога Збройним Силам України; гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

10:47 15.07.2022

Гуманітарна підтримка від Чехії

Гуманітарна підтримка від Чехії

В липні Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need», Чехія) доставила допомогу особам, які вимушено переселилися з зони бойових дій та знайшли прихисток в Доманівщині. Сім’ї переселенців, які тимчасово проживають в різних селах нашої громади, отримали 500 продуктових наборів.

08:27 15.07.2022

Смакували безкоштовною піцою

Смакували безкоштовною піцою

Напевно, багатьом  мешканцям  нашої  громади та внутрішньо переміщеним особам, які проживають на її території, із соцмереж  уже відомо,     що містами  і селами України  проходить  акція, започаткована   благодійною організацією з Шотландії Siobhans Trust, із забезпечення людей, які того потребують, продуктами харчування.  Благодійний тур цієї організації по нашій області  став можливим за сприяння Юрія Діденка – голови Миколаївського благодійного фонду «Дітям України», колишнього депутата Верховної Ради України.

10:20 13.07.2022

Допомога з Польщі

Допомога з Польщі

Польський народ з першого дня повномасштабної війни  прийшов нам на допомогу. Тільки за перший тиждень Польща прийняла близько 2 мільйонів українців. Потік, людей, які втікають від рашистських обстрілів, не припиняється і досі. Польський уряд надає Україні військову, фінансову, матеріальну допомогу. Численні благодійні фонди, звичайні громадяни намагаються допомогти українському народу здолати жорстокого ворога.

15:27 06.07.2022

Підвели підсумки дитячого конкурсу цікавинок

Підвели підсумки дитячого конкурсу цікавинок

Ми українці, ми мужні, сміливі, талановиті! Конкурс цікавинок, який Доманівська селищна рада проводила з нагоди  Міжнародного дня захисту дітей, ще раз показав, яке талановите покоління підростає на Доманівшині. Серед робіт конкурсантів захопливі фентезі, дотепні казки, історичні нариси і мрійливі малюнки. 

14:35 06.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь