A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Відзначили Міжнародний день захисту дітей

Відзначили Міжнародний день захисту дітей

За традицією, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а і завтра, і завжди. Адже наші діти - то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців, особливо у такий складний час для нашої країни.

17:00 02.06.2022

Вітаємо маленьких жителів громади, їх батьків, бабусь і дідусів з Міжнародним Днем захисту дітей!

Вітаємо маленьких жителів громади, їх батьків, бабусь і дідусів з Міжнародним Днем захисту дітей!

З нагоди свята Доманівська селищна рада оголошує конкурс на кращу Цікавинку: розповідь, малюнок, казку, фото.  До участі в конкурсі допускаються діти та дорослі, які відчувають себе дітьми.  Достатньо лише до 15 червня вказавши в темі листа «Конкурс цікавинок», надіслати свою роботу на адресу: sr@domanivska-gromada.gov.ua

08:32 01.06.2022

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Наша Батьківщина у вогні. Завдяки героїзму, стійкості наших захисників на території громади не має бойових дій, але ворог підступний. Він воює проти мирних людей, проти шкіл і лікарень, дитячих майданчиків і музеїв. Від ракетних ударів  щодня гинуть люди. З початку війни вже загинули 243 маленьких українців, 436 дітей зазнали поранень.

16:45 30.05.2022

Пішов з життя Боєв Віктор Григорович

Пішов з життя Боєв Віктор Григорович

Доманівська селищна рада глибоко сумує з приводу непоправної втрати -  передчасної смерті члена виконавчого комітету селищної ради, директора ПСП «Коштівське» Боєва Віктора Григоровича та висловлює щирі співчуття родині, друзям померлого.

10:40 30.05.2022

Співпраця з GIZ в рамках проєкту Програми ЄС Міцні регіони – Спеціальна підтримка України

Співпраця з GIZ в рамках проєкту Програми ЄС Міцні регіони – Спеціальна підтримка України

20 травня 2022 року Доманівська селищна рада отримала від Європейського союзу та Уряду Німеччини генератори, які допоможуть забезпечити безперебійним електропостачанням заклади охорони здоров’я та соціального захисту громади. Готується ще декілька пакетів допомоги.

15:49 27.05.2022

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН інформація щодо отримання або надання допомоги постраждалим від російської агресії

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН інформація щодо отримання або надання допомоги постраждалим від російської агресії

Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога.

08:09 25.05.2022

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Доманівська селищна рада звертає увагу на неприпустимість не сплати податків на територіях, де не ведуться бойові дії. Поки що ситуація така: одні підприємці вчасно сплачують податки, допомагають армії, облаштовують територію біля своїх підприємств та місця загального користування. Інші, користуючись підвищеним попитом, отримують прибутки і нічого не сплачують. Деякі підприємці під час війни, не дивлячись на заборону, серед буднього дня торгують алкоголем. Мовляв, війна все спише. Не спише. Це стосується і тих, хто сидить у фейсбуці,  видаючи себе за правдолюбів та патріотів, і тих, хто більше 10 років користується торгівельними точками, а податок на нерухомість сплачує не за комерційне використання, а за звичайне не житлове приміщення, тобто лише 30 % від реальної суми, і тих, хто будучи при владі та наближеними до неї, оформили земельні ділянки на себе і найближче оточення, і досі нічого не сплачують.

13:31 19.05.2022

До відома жителів громади та внутрішньо переміщених осіб

До відома жителів громади та внутрішньо переміщених осіб

З початку війни Доманівська селищна рада допомагає людям, які приїхали до нас з зони бойових дій. Вдячний за таку можливість Гуманітарному штабу на базі Центру підтримки бізнесу м. Миколаєва, Одеській обласній організації роботодавців, Тернопільському Логістичному Центру допомоги бійцям дружнім громадам Тернопільської області, Благодійним фондам  Мрій дій та Єдність громади, не байдужим жителям нашої громади. 

14:45 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь