A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Приєднуйтесь до Весняного прибирання. З початку весни працівники селищної ради, освітяни та медики розчищають, прибирають, саджають дерева. Допоможіть зробити наш спільний дім чистим і затишним. Для цього лише потрібно кожному прибрати біля своєї присадибної ділянки, за можливості висадити квіти за парканом. Хай кожне село нашої громади славиться квітючістю та доброзичливістю!

16:38 16.05.2022

Вічна пам'ять ветерану

Вічна пам'ять ветерану

14 травня, пішов з життя учасник бойових дій Другої Світової війни Дудар Анатолій Терентійович. Безстрашна, талановита, працьовита людина, що надихала любов’ю до рідної землі не одне покоління Доманівців.

10:53 16.05.2022

Право на достроковий вихід на пенсію за віком.

Право на достроковий вихід на пенсію за віком.

Законом України від 15.02.2022 № 2040-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства» внесено зміни, зокрема, до Закону України «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні» від 16.12.1993

15:48 13.05.2022

До відома підприємців Доманівської  територіальної громади.

До відома підприємців Доманівської територіальної громади.

 Розпорядженням голови Миколаївської обласної військової адміністрації від 28.02.2022 № 72-р відповідно до статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»  продаж алкогольних напоїв на території Миколаївської області заборонений, крім суботи та неділі, до припинення воєнного стану в Україні.

16:23 12.05.2022

Дорогі  земляки!

Дорогі земляки!

   Природа могутніша за війну. Яким би жорстоким не був агресор, весна розквітає, і разом з нею розквітне наша рідна Україна.

16:45 09.05.2022

До уваги жителів селища Доманівка!

До уваги жителів селища Доманівка!

10 та 11 травня 2022 року  у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт планується відключення електроенергії з 8.00 до 17.00 у селищі Доманівка по вулицях: Центральна, О.Ливадара, Свободи, Космонавтів, Лермонтова, Українська, Городня, Заводська, Затишна, Островідова, Пирогова, Чкалова, Механізаторів, Маресьєва, Лихого, Зелена, Ломоносова, Миру, Спортивна, Тиха, Дружби, Пастера, Героїв Небесної Сотні, Первомайська, Лісна,  Мелнична.

11:37 09.05.2022

Вшанували пам'ять воїнів - переможців Другої Світової війни

Вшанували пам'ять воїнів - переможців Другої Світової війни

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Доманівський селищний голова Віктор Власюк та жителі Доманівки хвилиною мовчання і покладанням квітів до Братської могили, вшанували пам’ять загиблих воїнів - переможців Другої Світової війни.

10:34 08.05.2022

День пам’яті і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

День пам’яті і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

        8 травня Світ відзначає День пам’яті і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 9 мільйонів українців, майже третина населення України, загинули в нацистському полум’ї. Жорстокого ворога не зупиняли ні поважна сивина, ні плач немовляти, він нищив всіх. В тій несправедливій війні Українці героїчно захищали рідну землю і перемогли.

10:02 07.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь