A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ДОМАНІВСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА

Дата: 13.12.2018 10:18
Кількість переглядів: 876

У 2018-19 навчальному році по всій країні  Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України та Федерацією гандболу України, в рамках дитячого спорту, започатковано змагання чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед учнів різних вікових категорій . Вперше, чемпіонат України проводитиметься у чотири етапи.  

Лідером Миколаївської області   за рівнем підготовки та участю у змаганнях різних рівнів з гандболу є Доманівська ДЮСШ, тому у вище названих змаганнях, була представлена командою гандболістів 2005 року народження, тренер Дашко В.П.

Ігри  І етапу чемпіонату України з гандболу  проводилися у жовтні на Півдні України в   м.Южне Одеської області.

ІІ етап чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2005 року народження відбувся з 5 по 9 грудня в Центральній Україні в  м.Зіньків Полтавської області. В змаганнях взяли участь команди: ДЮСШ «Портовик» м.Южне, ДЮСШ м.Чорноморськ Одеської області, ДЮСШ смт.Доманівка Миколаївської області, ДЮСШ м.Красилів  Хмельницької області,  КДЮСШ м.Вишгород Київської області, ДЮСШ №1 м.Полтава, СДЮШОР м.Зіньків Полтавської області та ДЮСШ м.Кам’янка-Бузька Львівської області.

              Ігри проводилися за правилами Федерації гандболу України, в сучасному спортивному комплексі  м.Зіньків  (Зіньківська  спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву). Суддівство забезпечувала група суддів з Київської ( м.Київ, головний суддя) та Кіровоградської  (м.Знам’янка )  областей.

                 За підсумком зіграних ігор вихованці Доманівської ДЮСШ   показали  дуже гарний результат і високий рівень фахової підготовленості. Доказом стали  перемоги в усіх зіграних іграх у другому турі.

Поїздка юних гандболістів Доманівщини стала можливою завдяки  підтримці небайдужих людей до проблем дитячого спорту в умовах сьогодення.  Дирекція Доманівської ДЮСШ, батьки та спортсмени щиро вдячні Молдованенку  Михайлу Олександровичу за фінансову допомогу в  харчуванні та проживанні,  Сіроштану  Олександру Васильовичу,  Полторан  Валентині Федорівні та  Курінському  Олександру  Васильовичу за надання пального. Завдяки  Вам, юні  «спортивні зірочки», можуть   брати участь, боротися,  показувати гідний результат та  прославляти Миколаївську область і Доманівський регіон  на всеукраїнському рівні.

             Щиро вітаємо наших переможців – Тимченюк Ярослав, Мордовець Ростислав, Тихолаз Владислав, Лаба Максим, Ткаченко Максим, Зелінський Максим, Марчишин Сергій, Цехоцький  Артем, Кардаш Віталій, Федосєєнко Назар, Томич Ілля. Бажаємо команді   успіхів та перемог у подальших двох турах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь