A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Проведено методичний актив

Дата: 14.03.2019 14:19
Кількість переглядів: 955

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради 14 березня 2019 року на базі Доманівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 проведено методичний актив учителів зарубіжної літератури та російської мови з проблеми «Актуальні питання вивчення зарубіжної літератури та російської мови: стан, проблеми та перспективи».

Учитель Доманівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 Зелінська Т.О. підготувала практично-теоретичну частину заходу. Тетяна Олексіївна нагадала колегам про завдання шкільного предмета «Зарубіжна література», проаналізувала форми та методи роботи на уроках, які принесуть ефективний результат. Учасники заходу створили рекламний плакат до твору, який ними вивчається у школах та змогли його презентувати, склали кроссенс (головоломка) до твору «Поліанна», створили літературні меми до твору А.П.Чехова «Товстий та тонкий». Педагог запропонувала колегам поділитися своїми підбірками завдань, які повністю підкреслюють індивідуальність кожного класу, кожного учня, його мовленнєвих якостей.

Бенуар Л.В., учитель закладу, запросила колег відвідати відкритий урок зарубіжної літератури у 5 класі з теми «Марина Цвєтаєва. «Книга в червоній палітурці». Людмила Вікторівна спрямувала роботу учнів до підвищення їх читацького інтересу, пошуку нового, актуалізації уваги.

Учасники заходу мали нагоду обговорити зустріч, поділитися напрацюваннями під час викладання предметів. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь